«Λύγισε» στη Φρανκφούρτη ο Ολυμπιακός, 3-1 από την Άιντραχτ (highlights)

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στη Φρανκφούρτη, καθώς ηττήθηκε με 3-1 από την εμφανώς ανώτερη Άιντραχτ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Europa League.

Οι Γερμανοί κυριάρχησαν από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, επιβάλλοντας τον ρυθμό τους. Με πρωταγωνιστή τον Μπορέ, οι «αετοί» έκρουσαν δις τον κώδωνα του κινδύνου στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Στο 20ο λεπτό, ο Κόστιτς έκανε το γέμισμα της μπάλας και ο Μπορέ πήρε κεφαλιά, που έφυγε άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο Βάτσλικ πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση σε νέα κεφαλιά του Κολομβιανού. Η τρίτη ήταν και η φαρμακερή ευκαιρία του Μπορέ, καθώς στο 26ο λεπτό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από την άσπρη βούλα για το 1-0 της Άιντραχτ.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση τριάντα λεπτών, οι «ερυθρόλευκοι» πάτησαν για πρώτη φορά την περιοχή των γηπεδούχων, κερδίζοντας πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα ο Ελ Αραμπί για το άμεσο 1-1.

Παρά την σχετική ισορρόπηση του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν και πάλι προβάδισμα στο σκορ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Χιντερέγκεν έπιασε την κεφαλιά σε κόρνερ, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι, αλλά η φάση δεν ολοκληρώθηκε. Οι παίκτες της Άιντραχτ «έκρυψαν» την μπάλα στην μεγάλη περιοχή των «ερυθρόλευκων» και την εμφάνισαν στα δίχτυα του Βάτσλικ, από τελείωμα του Τουρέ.

Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε πιο «ζωηρό» ξεκίνημα, δίχως όμως να απειλήσει. Αντιθέτως, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο γκολ στο 59ο λεπτό, με τον Κάμαντα. Ο Πασιένσια πραγματοποίησε το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο Βάτσλικ απόκρουσε, ωστόσο ο Γιαπωνέζος μέσος πήρε το ριμπάουντ και δεν αστόχησε. Εν συνεχεία, οι «ερυθρόλευκοι» διατηρούσαν την κατοχή, ωστόσο αδυνατούσαν να φτάσουν με κατάλληλες προϋποθέσεις στην αντίπαλη περιοχή. Τα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα αποδείχθηκαν διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς το 3-1 παρέμεινε και ο Ολυμπιακός υποχώρησε στην 2η θέση του 4ου ομίλου του Europa League.

Συνθέσεις

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Γκλάσνερ):  Τραπ, Χιντερέγκερ, Χασέμπε, Τούτα (Εντικά 60′), Τουρέ, Γιάκιτς, Σο (Χάουγκε 89′), Καμάντα, Κόστιτς, Μπορέ και Πασιένσια.

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Λαλά (Ανδρούτσος, 77′), Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά (Κούντε 65′), Εμβιλά (Ονιεκούρου 60′), Μασούρας (Λόπες 77′), Α. Καμαρά, Ελ Αραμπί (Τικίνιο 65′).

Επιμέλεια: Χρήστος Τζώλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος