Γ. Οικονόμου: Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ανυποχώρητα, ό,τι χρειάζεται για τα εθνικά μας δίκαια

Στα θέματα της επικαιρότητας, την υπόθεση Nοvartis, τις δηλώσεις Ερντογάν αλλά και τη συμπλήρωση επτά χρόνων από το δημοψήφισμα, αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Οικονόμου στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Όπως δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος: Ο στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα και αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλος, παραπέμπεται για παραδικαστικό κύκλωμα, κατάχρηση εξουσίας και για σειρά υποθέσεων, μεταξύ αυτών και τη Novartis. Μας χωρίζει τεκτονικό ρήγμα αρχών και άσκησης εξουσίας με το ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσίπρας επαίρεται και απειλεί και έτσι επιχειρεί να ανατρέψει την πραγματικότητα, ότι δύο στενοί του συνεργάτες παραπέμπονται στο Ειδικό Δικαστήριο. Οι Ν. Παππάς και Δ. Παπαγγελόπουλος επιχείρησαν να χειραγωγήσουν και να ποδηγετήσουν τη Δικαιοσύνη, ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να φτιάξει ένα απόλυτα αυταρχικό καθεστώς τύπου υπαρκτού σοσιαλισμού ή λατινοαμερικάνικου τύπου. Εμείς σεβόμαστε και εξασφαλίζουμε την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, μας χωρίζει αγεφύρωτη άβυσσος στις αρχές και τις πρακτικές από το ΣΥΡΙΖΑ και τους συνοδοιπόρους του.

Αύριο 5 Ιουλίου συμπληρώνονται επτά χρόνια από το δημοψήφισμα – παρωδία και την πολιτική απάτη που το ΟΧΙ το έκανε ΝΑΙ, με τυχωδιοκτικούς χειρισμούς που μας έφερε στο χείλος του γκρεμού. Παράλληλα μας φόρτωσε ένα επιπλέον αχρείαστο μνημόνιο. Οι εικόνες των πολιτών που έκαναν ουρές έξω από τα ΑΤΜ για να βγάλουν 60 ευρώ, διέσυραν διεθνώς τη χώρα. Υπήρχε σχέδιο άλωσης του κράτους και των θεσμών, ο κ. Τσίπρας είχε αυταπάτες και πολιτικές φαντασιώσεις που θα βύθιζαν την Ελλάδα σε μία βαθιά νύχτα φτώχειας και απόγνωσης.

Η σύγκριση της διεθνούς εικόνας της Ελλάδας του 2022 με την εικόνα της περιόδου ΣΥΡΙΖΑ είναι αποστομωτική.

Ακολουθούμε μία φιλεργατική εφαρμογή, ήδη λειτουργεί η ψηφιακή κάρτα εργασίας και θα επεκταθεί και σε άλλους τομείς της αγοράς εργασίας. Ήταν πάγιο αίτημα της ΓΣΕΕ η εφαρμογή της κάρτας και είναι μία μεταρρύθμιση με έντονο κοινωνικό πρόσημο.
Θα βοηθήσει αποφασιστικά την επιθεώρηση εργασίας.
Επεκτείνονται τα προγράμματα της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΕΑΔ) και ανακοινώθηκε ακόμα ένα νέο πρόγραμμα για να καλυφθούν 10.000 άνεργοι άνω των 45 ετών σε περιοχές που είναι θύλακες υψηλής ανεργίας.

Ο κ. Ερντογάν με τις νέες δηλώσεις που έκανε, ενοχλείται από τη συνεχή ισχυροποίηση της χώρας μας και τον πρωταγωνιστικό της ρόλο για να βρεθεί λύση στο ενεργειακό πρόβλημα στην Ευρώπη, ενοχλείται από τη συνάντηση Μπάιντεν – Μητσοτάκη, τη συνεργασία της χώρας μας με τη Γαλλία, το Ισραήλ, την Αίγυπτο τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, κλπ.
Καμιά πολιτική δύναμη δεν μπαίνει σε διάλογο με το παράλογο. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ανυποχώρητα, ό,τι χρειάζεται για τα εθνικά μας δίκαια. Επίσης ο κ. Οικονόμου δήλωσε πως η χώρα είναι έτοιμη να διαχειριστεί την όποια πρόκληση ψύχραιμα νηφάλια και αποφασιστικά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος