Οδυνηρά τραύματα και απώλεια οφθαλμού από την επίθεση με βιτριόλι-Τι είπαν στην ΕΡΤ οι μάρτυρες (video)

Συγκλονισμένη είναι ελληνική κοινωνία από την  είδηση της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον μιας 34χρονης χθες στη λεωφόρο Θησέως στην Καλλιθέα. Παράλληλα, εξετάζεται με μεγάλη προσοχή το οπτικό υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή .

Δράστης ήταν μια γυναίκα που φορούσε χειρουργική μάσκα και εξαφανίστηκε προτού προλάβουν οι περαστικοί να αντιδράσουν. Η κατάσταση της υγείας της νεαρής γυναίκας παραμένει κρίσιμη έχει χάσει το μάτι της και έχει καταστραφεί απο το καυστικό υγρό το 20% του σώματός της. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού και του σώματος, στο λαιμό, στα χέρια και στο θώρακα.

Αυτόπτης μάρτυρας, περιέγραψε συγκλονισμένος λεπτό προς λεπτό τη στιγμή της επίθεσης, στον ρεπόρτερ της ΕΡΤ Κώστα Παπαδόπουλο και εστίασε ιδιαίτερα στην εναγώνια προσπάθεια της άτυχης γυναίκας να απαλλαγεί από τα βρεγμένα με βιτριόλι ρούχα της  και να ζητήσει βοήθεια σε γειτονικό φαρμακείο, λίγο πριν τη μεταφέρει ο ιδιοκτήτης της ασφαλιστικής εταιρείας όπου εργάζεται, στο νοσοκομείο. 

Το θύμα νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στη μονάδα εγκαυμάτων στο Ν.Φάληρο. Όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες  στους αστυνομικούς της  ασφάλειας  που την επισκέφθηκαν ανέφερε ότι :

«Δεν μπορώ να φανταστώ ποιο άτομο θα ήθελε να μου κάνει κακό. Αυτό που θυμάμαι είναι μια γυναίκα με μαύρα ρούχα να εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά μου, την ώρα που περίμενα το ασανσέρ στο κτήριο όπου εργάζομαι και να μου πετά ένα καυστικό υγρό»

Οι αστυνομικές έρευνες επικεντρώνονται και σε πρόσωπα του στενού φιλικού κύκλου της και στο εάν είχε δεχθεί τυχόν απειλές το τελευταίο διάστημα.

Ρεπορταζ: Κώστας Παπαδόπουλος 

Πηγή: ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος