Κικίλιας: Συναισθανθείτε την κρισιμότητα των στιγμών και καθίστε σπίτι σας

Την στήριξή του στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, στους πανεπιστημιακούς, αλλά και στην διοίκηση της υγειονομικής περιφέρειας, εξέφρασε σήμερα το μεσημέρι ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος επισκέφθηκε το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, με αφορμή την μάχη που δίνουν για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Παράλληλα, έστειλε και πάλι το μήνυμα προς όλους, «να μείνετε σπίτια σας», διότι, όπως είπε χαρακτηριστικά, «η δυσκολία είναι μπροστά».

Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο Βασίλης Κικίλιας σε δηλώσεις που έκανε, τόνισε ότι «ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την μάχη που δίνουν, τον διοικητή της 6ης υγειονομικής περιφέρειας, Γιάννη Καρβέλη, την διοικήτρια του πανεπιστημιακού νοσοκομείου, Παναγούλα Μαμμή, τον καθηγητή, Χαράλαμπο Γώγο, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τους πανεπιστημιακούς».

Στέλνοντας το μήνυμά του προς όλους, ο υπουργός Υγείας υπογράμμισε: «Αν θέλετε να βοηθήσετε αυτούς τους ανθρώπους στη μάχη που δίνουν, συναισθανθείτε την κρισιμότητα των στιγμών και καθίστε σπίτι σας. Προστατέψτε τον εαυτό σας, τις ευπαθείς ομάδες, τους γύρω σας, τους συγγενείς σας. Πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί αυτή η προσπάθεια για να περάσουμε την πολύ μεγάλη δυσκολία, η οποία έρχεται στη χώρα, με μία κρίση δημόσιας υγείας που βλέπετε ποια ανεπανόρθωτη ζημιά κάνει σε άλλες χώρες».

Επίσης, ο υπουργός Υγείας τόνισε και πάλι ότι «στηρίζουμε αναφανδόν όλους αυτούς τους ανθρώπους στην προσπάθεια που έχουν κάνει», προσθέτοντας ότι «είναι εντυπωσιακό το γεγονός, ότι πέραν των κρουσμάτων που είχαμε στην περιοχή, πάνω 450 δείγματα έχουν βγει αρνητικά». Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «αυτό σημαίνει ότι έχει γίνει μία πάρα πολύ καλή δουλειά για τον περιορισμό της νόσου, αλλά η δυσκολία είναι μπροστά», καλώντας όλους να στηρίξουν αυτούς ανθρώπους και «να μείνετε σπίτι σας».

Πηγή:ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος