Κέρκυρα: Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς μεταξύ των οποίων και ο δράστης

Πυροβολισμοί στην περιοχή της Δασιάς με τρεις νεκρούς, ημεδαπούς. Τα δύο άτομα, άντρας ηλικίας 63 ετών και γυναίκα ηλικίας 60 ετών είναι Έλληνες, ενώ ο άντρας διέμενε για ένα διάστημα στην Γαλλία. Οι δύο δέχθηκαν πυροβολισμούς με καραμπίνα από τον επίσης ημεδαπό 67χρονο, δράστη και γείτονά τους.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τέσσερις τουλάχιστον κάλυκες στο σημείο της δολοφονίας. Ο 67χρονος δράστης κλείστηκε για λίγη ώρα στο σπίτι του και αργότερα έδωσε τέλος στην ζωή του με το ίδιο όπλο. Ισχυρή αστυνομική δύναμη παραμένει στο σημείο, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας.

Τα δυο θύματα δέχτηκαν πυροβολισμούς σχεδόν εξ επαφής στο κεφάλι, ενώ ο δράστης φέρει τραύματα στο θώρακα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του ιατροδικαστή πρώτος πυροβολήθηκε ο άνδρας και στη συνέχεια η γυναίκα που βρέθηκε 15 μέτρα πιο κάτω στην αυλή του σπιτιού της. Μεταφέρθηκαν στο γενικό νοσοκομείο της Κέρκυρας για την νεκροψία νεκροτομή που αναμένεται να γίνει πιθανόν αύριο .

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αιτία της διαμάχης ήταν οικονομικές διαφορές από μισθώματα οικίας. Σύμφωνα με μαρτυρίες υπήρχαν μονίμως λογομαχίες μεταξύ τους.

Κέρκυρα: Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς μεταξύ των οποίων και ο δράστης

Κέρκυρα: Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς μεταξύ των οποίων και ο δράστης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος