Καραλής: «Είμαι ευτυχισμένος, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ στον τελικό» (video)

Ο Εμμανουήλ Καραλής, πανηγύρισε σπουδαία πρόκριση στον τελικό του επί κοντώ, αφού είχε επίδοση 5,75μ. Ο Έλληνας πρωταθλητής, αμέσως μετά την μεγάλη του εμφάνιση, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τα συναισθήματα που νιώθει, αλλά και για τον στόχο του στον μεγάλο τελικό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Έλληνας πρωταθλητής:

«Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Είμαι χαρούμενος, είμαι ευτυχισμένος. Εμένα ο σκοπός μου ήταν να έρθω και να ευχαριστηθώ τον αγώνα. Να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ σήμερα και πραγματικά να είμαι σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων στην πρώτη μου Ολυμπιάδα, μόλις 21 χρονών. Μετά από μία πολύ δύσκολη χρονιά. Είναι κάτι πανέμορφο. Μία όμορφη ιστορία για να θυμάμαι τα επόμενα χρόνια. Τώρα στόχος είναι ο τελικός.

Πήγα και χάρηκα. Με ενδιέφερε να ζήσω την στιγμή. Είμαι υγιής, είμαι χαρούμενος. Κάνω αυτό που αγαπάω. Μπορεί να μην έχει κόσμο στο γήπεδο, αλλά νιώθω την αγάπη του κόσμου να είναι γύρο μου. Το χάρηκα.

Στον τελικό περιμένω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Να πηδήξω όσο πιο ψηλά μπορώ. Από εκεί και πέρα όλα είναι ανοικτά. Θα το χαρώ ό,τι και να γίνω. Εύχομαι πραγματικά την χαρά που νιώθω σήμερα, να μπορούσαν να την ζήσουν όλοι οι άνθρωποι. Είμαι ευτυχισμένος».

Επιμέλεια: Γιάννης Κάρμας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος