Καιρός: Καλοκαιρία για το τριήμερο των Χριστουγέννων – Άνοδος της θερμοκρασίας (video)

Array

Πολύ καλό καιρό θα έχουμε και για τις επόμενες ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων. Για σήμερα Πέμπτη (22/12) μπορεί να έχουμε παγωνιά το πρωί, αλλά ο ήλιος μέσα στην ημέρα θα γλυκάνει την ατμόσφαιρα, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Ερμιόνη Κατιρτζόγλου.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, θα ανέβουν οι θερμοκρασίες ακόμα και στα βόρεια, φτάνοντας μέχρι τους 12 και 14 βαθμούς στα κεντρικά ή πιο υψηλές θερμοκρασίες και πάλι στα δυτικά και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Αναλυτικά, οι άνεμοι είναι ασθενείς μεταβλητοί.

Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα δυτικά και την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα ηπειρωτικά, όπου θα σχηματιστούν ομίχλες.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα το πρωί στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και στα βόρεια θα φθάσει τους 11 με 12 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 14 με 16 βαθμούς και στα Δωδεκάνησα τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Πηγή: Συνδέσεις | ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος