ΗΠΑ: Ο Μπρους Σπρίνγκστιν συνελήφθη στα μέσα Νοεμβρίου επειδή οδηγούσε μεθυσμένος

Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός της Ροκ μουσικής Bruce Springsteen συνελήφθη στα μέσα Νοεμβρίου, επειδή οδηγούσε σε κατάσταση μέθης, σε ένα πάρκο στο Νιου Τζέρσι. Όπως επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ειδήσεων μια εκπρόσωπος Τύπου του πάρκου Sandy Hook, στις ακτές του Νιου Τζέρσι (στην πολιτεία των ΗΠΑ όπου γεννήθηκε ο δημοφιλής καλλιτέχνης) ο Springsteen συνελήφθη στις 14 Νοεμβρίου και κατηγορείται για οδήγηση σε κατάσταση μέθης, επικίνδυνη οδήγηση και κατανάλωση αλκοόλ σε χώρο όπου απαγορεύεται.

Η εκπρόσωπος δήλωσε ότι ο μουσικός ήταν «συνεργάσιμος» κατά τη σύλληψή του. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εφημερίδας TMZ, ο 71χρονος Bruce Springsteen αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον δικαστηρίου τις επόμενες εβδομάδες.

Μετά την είδηση για τη σύλληψη του καλλιτέχνη, η γνωστή εταιρία αυτοκινήτων Jeep απέσυρε από τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα διαφημιστικό μήνυμα, στο οποίο ο Springsteen φαίνεται να οδηγεί ένα όχημα της εταιρίας. Το εν λόγω διαφημιστικό προβλήθηκε στη διάρκεια της μετάδοσης -από το CBS- του «Super Bowl 55», ετήσιου αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου.


Πηγές: AFP/ USA TODAY/ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: Associated Press

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος