ΗΠΑ: Ένα νέο «αντικείμενο» καταρρίφθηκε από τον στρατό πάνω από τη λίμνη Χιούρον

Ο αμερικανικός στρατός κατέρριψε σήμερα το βράδυ ένα ακόμη αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο που πετούσε πάνω από τη λίμνη Χιούρον, το τέταρτο μέσα σε τρεις ημέρες

Ο αμερικανικός στρατός κατέρριψε ένα νέο “αντικείμενο” πάνω από τη λίμνη Χιούρον, ανακοίνωσαν σήμερα δύο βουλευτές, το τελευταίο από τα μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα που έχουν θέσει τις αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά σε συναγερμό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το αντικείμενο δεν μοιάζει με τα μπαλόνια που έχουν καταρριφθεί καθώς φαίνεται να έχει οκτάγωνο σχήμα.

Αυτό το αντικείμενο, το 4ο μέσα σε τρείς ημέρες, και το τέταρτο σε λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα, “καταρρίφθηκε από πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ και της Εθνοφρουράς”, έγραψε στο Twitter η Δημοκρατική Ελίσα Σλότκιν από το Μίσιγκαν, ενώ ο Ρεπουμπλικανός συνάδελφός της Τζακ Μπέργκμαν μίλησε για ένα “αντικείμενο (…) που παροπλίστηκε πάνω από τη λίμνη Χιούρον.

Δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι, που ζήτησαν να μην κατονομαστούν, είπαν στο Reuters ότι ο στρατός κατέρριψε το αντικείμενο, αλλά αρνήθηκαν να πουν εάν έμοιαζε με το μεγάλο λευκό κινεζικό μπαλόνι που καταρρίφθηκε στις 4 του μηνός.

“Σπουδαία δουλειά από όλους όσοι πραγματοποίησαν αυτήν την αποστολή”, έγραψε στο Twitter η βουλευτής Ελίσα Σλότκιν, η οποία εκπροσωπεί μια περιοχή στο Μίσιγκαν, κοντά στο σημείο όπου σημειώθηκε το περιστατικό.

“Ο αμερικανικός λαός αξίζει πολύ περισσότερες απαντήσεις από αυτές που έχουμε”, έγραψε ο Μπέργκμαν στο Twitter, απηχώντας τα αυξανόμενα ερωτήματα στη χώρα και στους πολιτικούς σχετικά με αυτά τα γεγονότα.

Εν τω μεταξύ, Καναδοί ερευνητές αναζητούν τα συντρίμμια ενός αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενου αντικειμένου που καταρρίφθηκε από αμερικανικό καταδιωκτικό πάνω από το έδαφος του Γιούκον το Σάββατο. “Ομάδες αποστολής ανάκτησης βρίσκονται στο σημείο, ψάχνουν να βρουν και να αναλύσουν το αντικείμενο”, δήλωσε σήμερα ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό στους δημοσιογράφους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος