«Ω εργαζόμενε στην ΑΓΕΤ, ποιος είναι τάχα ο αληθινός εχθρός σου;»

«Ω εργαζόμενε στην ΑΓΕΤ, ποιος είναι τάχα ο αληθινός εχθρός σου;»

H Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου καταδικάζουμε την άσκηση βίας από κάποιους εργαζομένους κατά του μέλους μας, Στέλιου Λημνιού στη χθεσινή διαμαρτυρία πολιτών και καλούμε τους εργαζομένους να συνταχθούν με το πλευρό των συμπολιτών τους και όχι της εργοδοσίας.

Κατανοώντας τη δεινή θέση στην οποία βρίσκονται, τους καλούμε να αγωνιστούν στο πλευρό μας και όχι απέναντί μας. Να παραμείνουν άνθρωποι, ενεργοί πολίτες που νοιάζονται για το μέλλον της πόλης τους έμπρακτα και όχι οι εργαζόμενοι που, με τη συμβολή τους ή τη σιωπή τους, γίνονται συνένοχοι της ΑΓΕΤ-Lafarge, μιας πολυεθνικής ξένων συμφερόντων, που δηλητηριάζει τους συνανθρώπους και τα παιδιά τους και που απομυζά τον αέρα και τον φυσικό πλούτο της περιοχής για την αύξηση των κερδών της.

Ας μην ξεχνούν, ότι αν αγωνιστούν στο πλευρό του δίκαιου αγώνα των πολιτών θα χαίρουν της εκτίμησης των συμπολιτών τους και θα ανοίξουν το δρόμο για υγιείς τρόπους διαχείρισης των αποβλήτων που θα προσφέρουν πολλαπλές και ασφαλείς θέσεις εργασίες για τους συμπολίτες τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος