Η σορός που βρέθηκε είναι της Γκάμπι Πετίτο, πόρισμα για ανθρωποκτονία

Την Κυριακή (20/09) είχε εντοπιστεί κοντά στο πάρκο του Ουαϊόμινγκ, ένα πτώμα που «ταίριαζε με την περιγραφή της», σύμφωνα με τις αρχές.

Η 22άχρονη Αμερικανίδα κατέγραφε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες με ένα βαν· το οποίο, άρχισε τον περασμένο Ιούλιο μαζί με τον 23άχρονο σύντροφό της, Μπράιαν Λόντρι και επρόκειτο να διαρκέσει τέσσερις μήνες.

«Η Γκάμπι επικοινώνησε μαζί μας για τελευταία φορά, όταν βρισκόταν μαζί με τον Μπράιαν στο εθνικό πάρκο Grand Teton του Ουαϊόμινγκ», είχε αναφέρει η οικογένειά της.

«Η αρχική ιατροδικαστική απόφαση κάνει λόγο για ανθρωποκτονία, αλλά αναμένονται τα ολοκληρωμένα αποτελέσματα της νεκροψίας για να προσδιοριστεί επακριβώς η αιτία θανάτου», δήλωσε ο ιατροδικαστής της κομητείας Τίτον, δόκτωρ Μπρεντ Μπλου.

Στις 12 Αυγούστου, η Πετίτο είχε καταθέσει καταγγελία στην αστυνομία της Γιούτα για ενδοοικογενειακή βία· εικόνες από την κάμερα που έφερε αστυνομικός στη στολή του, δείχνουν τη νεαρή κοπέλα αναστατωμένη να διηγείται ότι τσακώθηκε με τον σύντροφό της.

Η σορός που βρέθηκε είναι της Γκάμπι Πετίτο, πόρισμα για ανθρωποκτονία

«Εθεάθη για τελευταία φορά να φεύγει από ένα ξενοδοχείο στη Γιούτα με τον Λόντρι στις 24 Αυγούστου. Την επόμενη μέρα μιλήσαμε, ενημερώνοντάς με για τους επόμενους σταθμούς τους, τα δύο πάρκα του Ουαϊόμινγκ– το Grand Teton & το Yellowstone. Ήταν η τελευταία φορά που της μίλησα», είπε η μητέρα της Γκάμπι Πετίτο, Νικόλ Σμιντ.

Την Παρασκευή (17/09) γνωστοποιήθηκε το γεγονός ότι η τοποθεσία του Λόντρι ήταν άγνωστη· η οικογένειά του δήλωσε στην αστυνομία πως η τελευταία φορά που τον είδε, ήταν στις 16/09. «Είχε ένα σακίδιο και μας είπε ότι πηγαίνει στο καταφύγιο Κάρλτον, βόρεια του σπιτιού του στη Φλόριντα· πήγαινε και στο παρελθόν εκεί, για πεζοπορία», ανέφεραν.

Ο Ειδικός Πράκτορας του FBI στο Ντένβερ, Μάικλ Σνάιντερ, χαρακτήρισε μέσω επίσημης ενημέρωσης τον Λόντρι ως «πρόσωπο ενδιαφέροντος».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος