Η Κοπεγχάγη σόκαρε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Απομακρύνεται το όνειρο της απευθείας πρόκρισης στους «16» του Conference League για τον ΠΑΟΚ μετά την ήττα-σοκ που δέχτηκε στην Τούμπα από την Κοπεγχάγη με 1-2 και μάλιστα με ανατροπή στο σκορ. Οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν ιδανικά στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων καθώς στο 7’ προηγήθηκαν στο σκορ με τον Ζίφκοβιτς, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Οι Δανοί ισοφάρισαν στο 34’ με τον Άνκερσεν, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου το οριζόντιο δοκάρι στέρησε το γκολ από τον ΠΑΟΚ σε φάουλ του Μπίσεσβαρ, και στο 50’ ο Μπιέλ βρήκε δίχτυα για το 1-2 στην ανατροπή της Κοπεγχάγης που βρίσκεται στη πρώτη θέση του ομίλου με 9 βαθμούς, αφήνοντας στη δεύτερη θέση ισόβαθμους τον ΠΑΟΚ με την Σλόβαν με 7. Στις καθυστερήσεις του ματς αποβλήθηκε ο Μιχαηλίδης με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Δυνατά ξεκίνησε στο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ και στο 7ο λεπτό πήρε το προβάδισμα στο σκορ (1-0) μετά από τυφλή ασίστ με κεφαλιά του Σφιντέρσκι ο οποίος δεν μπόρεσε να σκοράρει μετά από σέντρα του Μπίσεσβαρ, αλλά την έστρωσε στον Ζίφκοβιτς που πλάσαρε στη κενή εστία.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές μετά το γκολ και στο 13’ έχασαν τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση όταν μετά από λάθος γύρισμα του Κούρτιτς στον Πασχαλάκη, ο Μπόβινγκ βρέθηκε μόνος του απέναντι στο τέρμα και κατάφερε να αστοχήσει! Ωστόσο στο 34’ η Κοπεγχάγη έφερε στα ίσα το ματς με το τέρμα του Άνκερσεν που ως τελικός αποδέκτης μιας οργανωμένης προσπάθειας νίκησε τον Πασχαλάκη για το 1-1.

Στο 45’ ο Μπίσεσβαρ εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε σε σώματα πήρε ύψος και χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Η Κοπεγχάγη ολοκλήρωσε την ολική ανατροπή του σκορ μόλις πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους (50’) όταν ο Ντικς έδωσε ασίστ στον Μπιέλ και αυτός με σουτ έγραψε το 1-2. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε για την ισοφάριση, έχασε καλές ευκαιρίες με τους Κούρτιτς, Ελ Καντουρί και Μπίσεσβαρ αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει τον ρου του αγώνα. Στις καθυστερήσεις ο Μιχαηλίδης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα καθώς με το κεφάλι χτύπησε αντίπαλο.

Διαιτητής: Πάβελ Ρατσκόφσκι (Πολωνός)

Κίτρινες: Κούρτιτς, Στατζ, Γιόνσον, Γιοχάνεσον.

Κόκκινη: 90’ Μιχαηλίδης

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου) : Πασχαλάκης, Κρέσπο (62′ Τέϊλορ), Βιεϊρίνια, Μιχάϊ, Μιχαηλίδης, Σβαμπ (86′ Κούτσιας), Κούρτιτς, Ελ Καντουρί, Α.Ζίφκοβιτς, Σφιντέρσκι (71΄Ακπομ), Μπίσεσβαρ (86΄Μουργκ) .

Κοπεγχάγη (Γιές Θόρουπ): Γιόνσον, Ανκερσεν (75΄Γκαμπριέλσεν), Κρίστιανσεν, Μπόϊλεσεν, Κοτσολάβα, Ντικς, Στατζ, Λέραγκερ, Μπίελ (86′ Μπάλντουρσον), Βιντ (86′ Χόϊλουντ), Μπόβινγκ (63΄Γιοχάνεσον).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος