‘Εβγαλε ξανά τη μάσκα ο Ντ. Τραμπ – Προεξοφλεί νίκη “κατά του κινεζικού ιού”

“Αισθάνομαι υπέροχα” δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ από το μπαλκόνι του Λευκού Οίκου, στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση του μετά την επιστροφή του από το νοσοκομείο.

Στη διάρκεια της 18λεπτης ομιλίας του, ο Ντόναλντ Τραμπ φάνηκε σίγουρος για την εξαφάνιση του κορονοϊού, τον οποίο για άλλη μια φορά αποκάλεσε “κινεζικό ιό”.
“Η επιστήμη και η ιατρική θα εξαλείψουν τον κινεζικό ιό μια για πάντα. Θα τον ξεφορτωθούμε από όλο τον κόσμο. Βλέπετε τη μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων στην Ευρώπη, στον Καναδά, όμως αυτό θα εξαφανιστεί, αρχίζει να εξαφανίζεται και τα εμβόλια θα βοηθήσουν”, εκτίμησε.

Eνώπιον πλήθους που φώναζε “Τέσσερα χρόνια ακόμα”, ο Τραμπ χωρίς να φορά μάσκα διαβεβαίωσε:

“Θέλω να ξέρετε ότι το έθνος μας θα νικήσει αυτόν το φρικτό κινεζικό ιό. Παράγουμε θεραπείες και ισχυρά φάρμακα, θεραπεύουμε τους ασθενείς, θα το ξεπεράσουμε και το εμβόλιο θα έρθει πολύ, πολύ γρήγορα, σε χρόνο ρεκόρ”, πρόσθεσε.

Παράλληλα παρότρυνε τους ψηφοφόρους του να πάνε να ψηφίσουν. Εννέα ημέρες αφότου διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό, ο Πρόεδρος Τραμπ έχει προγραμματίσει τρεις προεκλογικές συγκεντρώσεις για την επόμενη εβδομάδα, αρχής γενομένης τη Δευτέρα στη Φλόριντα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος