Ηλεκτρονικά μηνύματα σε πολίτες για το Κτηματολόγιο-Τέλος οι παρατάσεις

Μαζικά ηλεκτρονικά μηνύματα (email) στέλνονται από το πρωί της Τρίτης από την ΑΑΔΕ και το Ελληνικό Κτηματολόγιο προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες για τις προθεσμίες υποβολής δηλώσεων της ατομικής ιδιοκτησίας τους στο πλαίσιο της κτηματογράφησης.

Με το ηλεκτρονικό μήνυμα καλούνται όσοι πολίτες είναι κάτοχοι ιδιοκτησίας σε μια ή περισσότερες Περιφερειακές Ενότητες η προθεσμία των οποίων λήγει στις 31 Οκτωβρίου, να δηλώσουν την ιδιοκτησία τους πριν τη λήξη της προθεσμίας.

Συγκεκριμένα, έλαβαν ή πρόκειται να λάβουν στις επόμενες ημέρες ηλεκτρονική ειδοποίηση οι κάτοχοι ιδιοκτησίας σε μια ή περισσότερες από τις εξής Περιφερειακές Ενότητες: Δράμας, Ξάνθης, Θάσου, Ροδόπης, Γρεβενών, Ιωαννίνων, Βοιωτίας, Φωκίδας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Αιτωλοακαρνανίας, Ηλείας, Αρκαδίας, Ηρακλείου, Μαγνησίας, Λασιθίου και Δυτικής Αττικής.

Η συνολική διαδικασία πρόκειται να ολοκληρωθεί σε 4-5 ημέρες, ενώ τονίζεται δε πως καμία περαιτέρω παράταση δεν πρόκειται να δοθεί.

Η ίδια επικοινωνία αναμένεται να επαναληφθεί και τον επόμενο μήνα, καθώς στις 29 Νοεμβρίου εκπνέει η παράταση για 13 ακόμα Ενότητες.

Πηγή:ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος