Δεν είχε τη τύχη με το μέρος του ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη σημερινή κλήρωση που έγινε στο Λονδίνο για το ATP Finals όπου καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Ο Στέφανος κληρώθηκε στον ίδιο όμιλο με τους Ράφα Ναδάλ, Ντόμινικ Τιμ (τον νίκησε στον τελικό του 2019) και Αντρέι Ρούμπλεφ.
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς που είναι ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου αυτή την περίοδο, υποψήφιος για τον έκτο τίτλο που ισοδυναμεί με ρεκόρ, βρίσκεται στο ίδιο γκρουπ με τον Ντανιέλ Μεντβέντεφ, τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν.
Το τουρνουά που αποτελεί την ελίτ της ATP και διεξάγεται στα τέλη κάθε σεζόν και γιορτάζει εφέτος τα 50 χρόνια από την ίδρυσή του, διοργανώνεται στην O2 Arena του Λονδίνου για τελευταία φορά έχοντας μετακομίσει εκεί το 2009. Το επόμενο έτος θα «μετακομίσει» στο Τορίνο.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος