Δραματική η ζωή των παιδιών – Τι λέει ο διαχειριστής της πολυκατοικίας στον Άγιο Παντελεήμονα (video)

«Φωνές και κλάματα». Αυτή ήταν η καθημερινότητα των τριών μικρών παιδιών στον Άγιο Παντελεήμονα, σύμφωνα με όσα είπε στην ΕΡΤ ο διαχειριστής της πολυκατοικίας στον Άγιο Παντελεήμονα Αττικής, καταγγέλλοντας την παραμέληση των παιδιών και τα όσα ανησυχητικά συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες του διαμερίσματος.

«Χτυπούσαμε την πόρτα να δούμε τι συμβαίνει. Δεν άνοιγε σε κανέναν και το μόνο που άκουγες στην επιμονή σου να μιλήσεις μαζί της ήταν “φύγε, φύγε”. Είχαμε κάνει πολλές προσπάθειες να βοηθήσουμε τα παιδιά, αλλά δεν φτάναμε στο τέλος. Την Τρίτη, με τη βοήθεια της Εκκλησίας, ήρθαμε αντιμέτωποι με το πρόβλημα, το οποίο δεν φανταζόταν κανείς ότι υπήρχε σε τέτοια έκταση. Δεν το αφήσαμε έτσι. Το κυνηγήσαμε», ανέφερε στην ΕΡΤ ο διαχειριστής της πολυκατοικίας όπου βρισκόταν το διαμέρισμα – τρώγλη με τα ανήλικα παιδιά.

Δραματική η ζωή των παιδιών – Τι λέει ο διαχειριστής της πολυκατοικίας στον Άγιο Παντελεήμονα (video)
Σε βάρος της μητέρας και του συντρόφου της σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, σωματική βλάβη και εξύβριση.

Όπως είπε, επικοινώνησε ο ίδιος με τον πρώην σύζυγο της 30χρονης μητέρας και τον δικηγόρο  του. «Ενωθήκαμε και καταφέραμε αυτό που έγινε. Κανείς δεν φανταζόταν ότι τα παιδιά ζούσαν σε τέτοιες συνθήκες. Ο άνθρωπος ήταν βίαιος. Κυκλοφορούσε μόνο νύχτα. Κρυβόταν μέσα στην πολυκατοικία. Παρουσιαζόταν ως κουμπάρος», πρόσθεσε.

Τα τρία παιδάκια ηλικίας 2, 3 και 6 ετών ζούσαν σε ακατάλληλες συνθήκες, ανάμεσα σε κατσαρίδες και ποντίκια μαζί με τη 30χρονη μητέρα και τον 54χρονο σύντροφό της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η μητέρα εξανάγκαζε τα παιδιά σε επαιτεία ενώ η παραμέληση τους ήταν εμφανής.

Τα παιδιά, μετά την καταγγελία του πατέρα, βρίσκονται πια στο νοσοκομείο ενώ αναμένεται να αποφασίσει την τύχη τους ο Εισαγγελέας ανηλίκων.

«Υπήρχαν κατσαρίδες στο σπίτι ενώ το μπαλκόνι μύριζε γιατί έβγαζε όλες της βρωμιές εκεί. Πέταγε σκουπίδια στο δρόμο. Της είχα ζητήσει να σταματήσει να το κάνει αυτό αλλά η απάντηση ήταν ότι με έβριζε», περιέγραψε ο διαχειριστής της πολυκατοικίας στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της μητέρας και του συντρόφου της για τις άθλιες συνθήκες στις οποίες εξέθεταν τα παιδιά τα οποία είχαν πληγές στα σώματά τους από κατσαρίδες και ποντίκια.

Δείτε επίσης

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος | ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος