Live το 6ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών – Ομιλίες Π. Παυλόπουλου, Τζ. Πάιατ

Συνεχίζεται σήμερα για δεύτερη ημέρα το 6ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών που θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 15 Μαΐου και μπορείτε να παρακολουθείτε σε απευθείας μετάδοση μέσω του ertnews.gr από τον ιστότοπο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

Στις 12:25 θα μιλήσει ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και στις 13:10 ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ. Με ενδιαφέρον αναμένονται όλες οι συζητήσεις και οι ομιλίες μεταξύ αυτών και του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Πάνου Τσακλόγλου.

Οι μεταδόσεις μέσω του ιστοτόπου του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
Live όλα τα streams

Το πρόγραμμα της Τρίτης 11 Μαΐου

Η πρώτη ημέρα του Φόρουμ

Με επίκεντρο τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από τη δημιουργία του ελληνικού κράτους αλλά και την ελπιδοφόρα πορεία της οικονομίας άνοιξαν χτες οι εργασίες του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών. Όπως επισήμανε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οικονομία μας δοκιμάστηκε αλλά προσαρμόστηκε, ενώ, από πλευράς του, ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς εμφανίστηκε βέβαιος πως το σχέδιο ανάπτυξης της χώρας θα είναι από τα πρώτα που θα εγκρίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Την αισιοδοξία του ότι το «πράσινο» ψηφιακό πιστοποιητικό θα είναι έτοιμο από τα τέλη Ιουνίου εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πάνελ με τον Ισπανό ομόλογό του, Πέδρο Σάντσεθ, στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

Ο κ. Μητσοτάκης εξήγησε ότι «ο στόχος είναι να διευκολύνουμε τις διασυνοριακές μετακινήσεις, όχι να υπαγορεύσουμε στις άλλες χώρες τι θα κάνουν εντός των συνόρων τους». «Πρέπει να έχουμε μια συμφωνία τον Ιούνιο για να δημιουργήσουμε έναν ασφαλή χώρο για την κινητικότητα» τόνισε από την πλευρά του ο Ισπανός πρωθυπουργός.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος