Δ. Τεμπονέρας: Η επόμενη μέρα θα μάς βρει μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ – Ο Κασσελάκης νόμιμα εκλεγμένος ηγέτης, να ανακαλέσει για το δημοψήφισμα

“H επόμενη μέρα θα μάς βρει μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ να αντιμαχόμαστε τη ΝΔ στην πορεία προς ένα συνέδριο που θα βάλει τις βάσεις για ένα αριστερό δημοκρατικό κόμμα” είπε σε συνέντευξή του στο ΜEGA ο Δημήτρης Τεμπονέρας, που χτες αποχώρησε από τη συνεδρίαση της ΚΕ αντιδρώντας στην ψηφοφορία που ζήτησε ο Στέφανος Κασσελάκης για δημοψήφισμα από τη βάση για τις διαγραφές των 4. Ζήτησε όμως -στη σημερινή του συνέντευξη- από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει πίσω και να ανακαλέσει την ενέργειά του αυτή που την χαρακτήρισε “αχρείαστη”.

Ωστόσο σημείωσε ότι δεν πρέπει να υπάρχει αμφισβήτηση για έναν “καθ’ όλα νόμιμα και δημοκρατικά εκλεγμένο ηγέτη”. “Αδιαμφισβήτητα ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Θέλουμε να προσθέσουμε, όχι να ακρωτηριάσουμε”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Δ. Τεμπονέρας όταν ρωτήθηκε για τη στάση του Αλέξη Τσίπρα, απάντησε ότι πρέπει να μείνει έξω από την όποια αντιπαράθεση και ζήτησε από την ηγεσία του κόμματος να αναλάβει πρωτοβουλίες. Είπε χαρακτηριστικά: «Ο Αλέξης Τσίπρας παραμέρισε ακριβώς γιατί ήθελε να γίνει μια νέα αρχή και να κλείσει ένας ιστορικός κύκλος. Αυτό κρατάμε από την τελευταία του ομιλία, κρατάμε την πολιτική του παρακαταθήκη και υπό την έννοια αυτήν πρέπει να μείνει έξω από οποιαδήποτε αντιπαράθεση».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος