Χίος: Στόλισε το σπίτι του με 300.000 λαμπάκια

Στολισμένο με 300.000 λαμπάκια έχει το σπίτι της οικογένειας του στον Καρφά της Χίου ο 24χρονος Παντελής Κλάπας. Παιδί πολύτεκνης οικογένειας, εδώ και 10 χρόνια περίπου φωταγωγεί το σπίτι τους τις ημέρες των γιορτών, προσθέτοντας κάθε χρονιά νέες σειρές από λαμπιόνια.

Με αυτό τον τρόπο θέλει να συμμετάσχει στην χαρμόσυνη είδηση της γέννησης του Χριστού, προσφέροντας χαρά ειδικά στα μικρά παιδιά, που με τους γονείς τους περνούν από την περιοχή του Καρφά τις βραδινές ώρες για να το θαυμάσουν.
Ειδικά φέτος που τα Χριστούγεννα και οι γιορτές είναι τόσο διαφορετικά λόγω του κορονοϊού ο Παντελής ένιωθε την ανάγκη να προσφέρει αυτό το ξεχωριστό θέαμα στα παιδιά, όπως ακόμα και υπό δύσκολες οικονομικές συνθήκες για την οικογένειά του έκανε για τις πέντε αδερφές του.
Μαστιχοπαραγωγός ο Παντελής, άρχισε από το Νοέμβριο να τοποθετεί εξωτερικά τα λαμπάκια, φτιάχνοντας φάτνη, σχηματίζοντας αστέρια, ταράνδους και ελαφάκια. Όπως μας λέει δεν το κάνει από κομπορρημοσύνη ενώ επισημαίνει ότι το κόστος από την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος με αυτού του τύπου τα λαμπιόνια δεν είναι τόσο μεγάλο. Υπολογίζει επίσης ότι περίπου ένα μήνα θα χρειαστεί για το ξεστόλισμα του σπιτιού, αφού όλα τα κάνει μόνος του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος