Χειροπέδες σε συμμορίες ανηλίκων για ληστείες στη Γλυφάδα – Λήστευαν με την απειλή μαχαιριών (video)

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί σε συμμορία ανηλίκων που κατηγορείται για ληστείες στην περιοχή της Γλυφάδας. Το ανησυχητικό στην υπόθεση είναι η μικρή ηλικία των παραβατών που ξεκινά από τα 14 έτη και φτάνει έως τα 19 χρόνια.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την ΕΛ.ΑΣ., αφορμή για τις συλλήψεις αποτέλεσαν δύο περιστατικά το βράδυ της Παρασκευής 13 Μαΐου: Στην πρώτη περίπτωση ένας 14χρονος, με δύο 16χρονους επιτέθηκαν σε έναν άλλον ανήλικο με το πρόσχημα ότι πείραξε την κοπέλα του. Ο ένας από τους δράστες της επίθεσης απείλησε το θύμα με μαχαίρι και του άρπαξε το κινητό και το χαρτζιλίκι του παιδιού. Μετά την καταγγελία του θύματος της ληστείας, οι τρεις δράστες συνελήφθησαν.

Παραβατική συμπεριφορά είχε και μια άλλη συμμορία τριών ανηλίκων και ενός 19χρονου που δρούσε στην παραλιακή λεωφόρο. Οι νεαροί δράστες χτύπησαν το θύμα τους και με την απειλή μαχαιριού του απέσπασαν με τη βία ότι είχε πάνω του. Η αστυνομία ερευνά την εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις κλοπών εναντίον ανηλίκων.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος | ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος