Χανιά: Ομολογία για την επίθεση με σπρέι εναντίον 19χρονης

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης βρίσκεται ο 56χρονος που αναγνωρίστηκε από τη 19χρονη Χανιώτισσα ως ο δράστης της επίθεσης εναντίον της το βράδυ της Τετάρτης, κατά την οποία της ψέκασε με σπρέι στα μάτια. Η επίθεση έγινε σε περιοχή της Κισάμου όπου μένουν τόσο το θύμα όσο και ο 56χρονος, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, ο 56χρονος υπέδειξε ένα σπρέι χώρου ως το μέσο της επίθεσης ενώ ζήτησε και συγγνώμη από την 19χρονη η οποία τον αναγνώρισε ανάμεσα στα άτομα που προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου.

Μάλιστα σύμφωνα με την ΕΡΤ το πλέον σοκαριστικό είναι πως όπως υποστήριξε η 19χρονη στην κατάθεση της, αμέσως μετά την επίθεση ο δράστης μπήκε μπροστά της και την κοίταξε για μερικές στιγμές στα μάτια! Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η κοπέλα που είναι σπουδάστρια υποστήριξε πως έχει δει κάποιες φορές τον 56χρονο από μακριά καθώς μένουν στην ίδια περιοχή, αλλά δεν γνωρίζονταν.

Από την επίθεση η 19χρονη αντιμετωπίζει δυσκολίες στην όραση και την παρακολουθούν γιατροί του νοσοκομείου Χανίων. Η υπόθεση που προκάλεσε σοκ στην κοινωνία των Χανίων, εξιχνιάστηκε λίγες μόνο ώρες μετά την καταγγελία της 19χρονης χάρη στην άμεση κινητοποίηση των έμπειρων αστυνομικών του ΑΤ Κισάμου.

Στο ψυχιατρείο 

Με εντολή εισαγγελέα ο 56χρονος οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο Χανίων. Οι γιατροί μετά τις απαραίτητες εξετάσεις θα αποφανθούν αν χρήζει φαρμακευτικής αγωγής ή νοσηλείας, ή αν μπορεί να αντιμετωπίσει την κατηγορία που τον βαραίνει και ο εισαγγελέας είναι εκείνος θα αποφασίσει αν και που θα μεταφερθεί.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος