Τραγωδία στο Ίλιον: Νεκρό παιδί 2,5 ετών από ασφυξία (video)

Μοιραίο στάθηκε το παιχνίδι για ένα αγοράκι 2,5 ετών που πέθανε από ασφυξία στο σπίτι του στο Ίλιον, όταν κλείστηκε σε αποθηκευτικό χώρο κάτω από το κρεβάτι.

Η 35χρονη μητέρα σοκαρισμένη βρήκε τα ξημερώματα τον μικρό χωρίς τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια μαζί με τον πατέρα το μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του λόγω ασφυξίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το παιδάκι φέρεται να σηκώθηκε μέσα στη νύχτα και να άνοιξε τον αποθηκευτικό χώρο, από τον οποίο στην συνέχεια δεν μπόρεσε να βγει με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Φως στα ακριβή αίτια αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση, ενώ έρευνα διεξάγει το ΑΤ Περιστερίου, καθώς το “Χαμόγελο του Παιδιού” είχε λάβει καταγγελίες για παραμέληση του άτυχου νηπίου στις 4 Σεπτεμβρίου και ενημέρωσε την αρμόδια Εισαγγελία Ανηλίκων ώστε να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες.

Συγκεκριμένα το “Χαμόγελο του Παιδιού”, αφότου έγινε γνωστή η τραγωδία με το 2,5 ετών παιδί με ανακοίνωσή του αναφέρει ότι είχε δεχθεί κλήση στις 4 Σεπτεμβρίου 2019 «που αφορούσε σε συνθήκες παραμέλησης εντός της συγκεκριμένης οικογένειας».

Άμεσα, όπως γίνεται σε κάθε ανάλογη καταγγελία, ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελία Ανηλίκων ώστε να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες. Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές, σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη Γιώργο Γεραφέντη, κοινωνική λειτουργός μετέβη επιτόπου αλλά δεν διαπίστωσε κάτι το μεμπτό και το παιδί παρέμεινε στους γονείς του.

Πηγή:ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος