Θαλάσσια τραγωδία στο Πόρτο Χέλι (video)

Τραγικό θαλάσσιο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 9/8  έξω από το Πόρτο Χέλι, με δύο άνδρες νεκρούς και μία γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη.

Δύο σκάφη, ένα φουσκωτό με 10 Γάλλους τουρίστες (δύο άνδρες, τρεις γυναίκες και πέντε παιδιά) και ένα ξύλινο με τρεις Έλληνες, συγκρούστηκαν στη θέση Κοιλάδα, με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες που επέβαιναν στο ξύλινο σκάφος να βρουν ακαριαίο θάνατο, ενώ η γυναίκα συνεπιβάτης τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε διασωληνωμένη στο νοσοκομείο του Ναυπλίου. Στην περιοχή έχουν σπεύσει τέσσερα πλωτά του Λιμενικού, Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών και παραπλέοντα σκάφη.

Το μεγαλύτερο σκάφος πέρασε κυριολεκτικά πάνω από το μικρό βαρκάκι με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο από τους επιβάτες του τέντερ και να τραυματιστεί άλλος ένας. Και οι τρεις επιβαίνοντες στο μικρό σκάφος ήταν Έλληνες, ενώ το σκάφος βυθίστηκε.

H σύγκρουση έγινε περίπου στις 9μμ και σχεδόν 350 μέτρα από την ακτή, ενώ οι επιβαίνοντες στο μεγάλο σκάφος είναι καλά στην υγεία τους και τους έγινε αρχικά αλκομέτρηση με αρνητικά αποτελέσματα, για να μεταφερθούν στη συνέχεια στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος