ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύει πόσο τυχοδιώκτης πολιτικός είναι

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ομιλία του στο συνέδριο της ΝΔ, κατηγορώντας τον για τυχοδιωκτισμό και υπονόμευση των εθνικών συμφερόντων, προς όφελος των μικροπολιτικών του επιδιώξεων.  

“Αφού πρώτα Σαμαράς και Γεωργιάδης έθεσαν τη “γραμμή” της ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης έκλεισε το συνέδριο, όπως ακριβώς περιμέναμε. Με περίσσιο θράσος και κυνισμό για τις νεοφιλελεύθερες ιδεοληψίες του, με έναν ακραία διχαστικό και εθνικιστικό λόγο, αποδεικνύοντας πόσο τυχοδιώκτης πολιτικός είναι που δεν διστάζει να υπονομεύει ακόμα και τα εθνικά συμφέροντα στο βωμό των μικροπολιτικών του επιδιώξεων.

Η Ελλάδα, όμως, προχώρα μπροστά αφήνοντας πίσω τα μνημόνια και τη λιτότητα, τα σκάνδαλα και τη διάλυση του κοινωνικού κράτους, την απαξίωση της Δημοκρατίας και των θεσμών.

Τουλάχιστον, ο κ. Μητσοτάκης πέρασε 3 ευχάριστες μέρες στο συνέδριο της ΝΔ, ακούγοντας ότι θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός, από τους ίδιους, όμως, ανθρώπους που την επομένη των εκλογών τον περιμένουν στη γωνία για να εκλέξουν νέο αρχηγό, μετά τη δική του πανωλεθρία”, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.

Τον τόνο στο τριήμερο συνέδριο της ΝΔ έδωσαν οι ομιλίες Σαμαρά και Γεωργιάδη, σημειώνει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, σε ανάρτησή της στο Twitter.

«3 μέρες συνεδρίου της ΝΔ και τον τόνο τον έδωσαν οι ομιλίες Σαμαρά-Γεωργιάδη, με έναν άβουλο Κ. Μητσοτάκη να τους συναγωνίζεται στον ακραίο και διχαστικό λόγο. Μπορεί έτσι να ευχαριστεί την ακροδεξιά του πτέρυγα, αλλά μέχρι εκεί. Η χώρα άλλαξε σελίδα και προχωρά μπροστά», σημειώνει η κ. Σβίγκου.΄

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος