Σύγκρουση κορυφής αναμένεται στη Βουλή για τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία (video)

Σε υψηλούς τόνους αναμένεται η αντιπαράθεση στη μία το μεσημέρι στη Βουλή, για την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσαν 13 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με θέμα «Πώληση Βλημάτων του Ελληνικού Στρατού Ξηράς και Αεροπορικών Βομβών της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας στη Σαουδική Αραβία με Διακρατική Συμφωνία».

Η συζήτηση στη Βουλή που επρόκειτο να γίνει την περασμένη Πέμπτη αναβλήθηκε μετά από επιστολή που έστειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση με αφορμή τις αντιδράσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μερίδας του Τύπου για το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Παρίσι για να παρευρεθεί σε δύο προγραμματισμένες τελετές βράβευσης. Ο πρωθυπουργός στην επιστολή του έκανε λόγο για επιχείρηση συκοφαντίας, παραπληροφόρησης και προπαγάνδας δεν μπορεί και δεν πρόκειται να μείνει αναπάντητη.

Η ΝΔ για τη σημερινή συζήτηση προετοίμασε ένα τηλεοπτικό σποτ με τίτλο «Γιατί συνεχίζει ο Τσίπρας να καλύπτει τον Καμμένο;» στο οποίο παρουσιάζει, με τη μορφή ημερολογίου, «το σκάνδαλο» όπως το αποκαλεί και παραθέτει αποσπάσματα από τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων και εφημερίδες.

Ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος απάντησε στο τηλεοπτικό σποτ της ΝΔ με ανάρτηση στο Twitter αναφέροντας: «Γνωρίζοντας τον εξευτελισμό που θα υποστεί ο κούλης μια ακόμη φορά τη Δευτέρα οι σπόνσορες της συμμορίας έβγαλαν 5λεπτο βίντεο. Ταινία στο Χόλιγουντ να του ετοιμάσετε δεν γλιτώνει με τίποτα από την αλήθεια στη Βουλή ο “παραδεισένιος”».

Σε νεώτερη ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Eθνικής Άμυνας επισημαίνει: «Θερμά παρακαλώ όλα τα ελεύθερα μέσα και ιστολόγια να μεταδώσουν τη συζήτηση στη Βουλή για την πώληση πυρομαχικών στην ΣΑ, να μάθει ο Ελληνικός Λαός την ΑΛΗΘΕΙΑ. Ο πολιτικός βραχίονας της συμμορίας θα καταρρεύσει με συγκλονιστικές αποδείξεις».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Real News επισημαίνει ότι σε ζητήματα διαφθοράς η ΝΔ δεν είναι κατήγορος αλλά κατηγορούμενος και πως εδώ και τρεις εβδομάδδες κάνει θόρυβο με ανυπόστατες καταγγελίες και θεωρίες συνωμοσίας για δήθεν σκάνδαλα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετική είδηση: Κόντρα αναμένεται στη Βουλή για την πώληση πολεμικού υλικού στη Σ. Αραβία (video)

Υπ. Εξωτερικών: Διευκρινίσεις για τα απόρρητα έγγραφα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος