Ο ανεξάρτητος βουλευτής Αριστείδης Φωκάς ανακοίνωσε παρουσία του Πάνου Καμμένου την προσχώρησή του στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Ο κ. Φωκάς δήλωσε ότι από δω και πέρα θα δώσει μάχη με τους Ανεξάρητους Έλληνες και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ. Ο κ. Kαμμένος εξέφρασε την χαρά του για την προσχώρηση του κ. Φωκά στους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον χαρακτήρισε μαχητικό και συνεπή βουλευτή.
“Καλωσορίζω τον κ. Φωκά στην ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Είναι ένας βουλευτής μαχητικός της Β’ Θεσσαλονίκης. Μέχρι την Κυριακή δεν είχαμε καν μιλήσει ποτέ, είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που ανταποκρίθηκε στο πατριωτικό κάλεσμα για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας να αντισταθούμε απέναντι σε συμπολίτευση και αντιπολίτευση. Στη μεν συμπολίτευση που θέλει να ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών και να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών και δεύτερον στην αντιπολίτευση, η οποία, κοροϊδεύοντας τον ελληνικό λαό, δεν ανταποκρίνεται στο κάλεσμά μας να καταθέσουμε από κοινού μια πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης με τη μόνη δέσμευση ότι η λύση που θα δοθεί δεν θα έχει τον όρο “Μακεδονία” και ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θέλει να ρίξει την κυβέρνηση για να υπογράψει ο ίδιος την Συμφωνία των Πρεσπών κάπως διαφορετική» δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.
«Ο κ. Φωκάς ήταν πάντα συνεπής στις αρχές του και στις αρχές που εκπροσωπούμε οι ΑΝΕΛ» κατέληξε στην δήλωσή του ο κ. Καμμένος.
Ο κ. Φωκάς στη δήλωσή του ανέφερε: «Την Κυριακή, ο Πάνος Καμμένος απευθύνθηκε σε όλους τους βουλευτές για ένα πατριωτικό κάλεσμα. Απηύθυνε ένα πατριωτικό κάλεσμα για να σταματήσουμε τη συμφωνία των Πρεσπών. Η συμφωνία των Πρεσπών δεν διορθώνεται, καταργείται. Θα δώσουμε μάχη με τους Ανεξάρτητους Έλληνες».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος