Π. Καμμένος: Λέμε «όχι» στην ψήφο εμπιστοσύνης λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών (video)

Τη δεδομένη στιγμή που τίθεται θέμα εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, αλλά ουσιαστικά υποκρύπτεται ξεκάθαρα θέμα εμπιστοσύνης στη Συμφωνία των Πρεσπών, με πολύ βάρος στην καρδιά μας λέμε όχι, δήλωσε ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ξενοδοχείο Royal Olympic μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Αν δώσουμε την εμπιστοσύνη μας θα είναι σαν να δίνουμε την εμπιστοσύνη μας στην παράδοση του όρου “Μακεδονία”, δηλαδή θα ανατρέπουμε την ίδια την ψυχή του κινήματος και την εντολή την οποία λάβαμε, εξήγησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, επισημαίνοντας ότι η μόνη διαφωνία εντός του κόμματός του για τη Συμφωνία των Πρεσπών είναι αυτή του κ. Παπαχριστόπουλου που την έχει εκφράσει εδώ και πάρα πολύ καιρό για δικούς του λόγους.

Η συντριπτική πλειοψηφία, οι υπόλοιποι όσοι εκλήθησαν να λάβουν θέση, είναι ξεκάθαροι ότι είναι κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, συμπεριλαμβανομένου και του υπουργού του κ. Κόκκαλη, απούσα ήταν η κ. Κουντουρά, είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Αν τεθεί θέμα εμπιστοσύνης εμείς θα ψηφίσουμε αυτό που έχει δεσμευτεί ο καθένας ξεχωριστά και αν κάποιοι ανταλλάξουν την κυβερνητική τους θέση με τη ψήφο τους, θα διαγραφούν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, τόνισε ο κ. Καμμένος.

Επίσης, σημείωσε ότι η πρόταση για ψήφο εμπιστοσύνης γίνεται από υπερευαισθησία του πρωθυπουργού.

Αν ο κ. Μητσοτάκης κάνει μια ξεκάθαρη, δημόσια δήλωση ότι δεν θα διαπραγματευτεί τον όρο Μακεδονία και ότι ακόμα και αν ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών θα την καταργήσει δια νόμου, του υπογράφω την πρόταση μομφής, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Παρακολουθείστε όλη τη συνέντευξη

Πηγή: ΕΡΤ1

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος