Νέα σύσκεψη Μητσοτάκη με Μέρκελ και ευρωπαίους ηγέτες στις Βρυξέλλες

Σε νέα σύσκεψη συμμετείχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την Καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν και τους Πρωθυπουργούς της Ιταλίας Κόντε, της Ισπανίας, Σάντσεθ και της Πορτογαλίας, Κόστα.

Πρόκειται για την τελευταία από μια σειρά διαβουλεύσεων που έγιναν τη Δευτέρα. Ο Πρωθυπουργός έχει συμμετάσχει σε συσκέψεις με αυτή τη σύνθεση που έχουν διαρκέσει πάνω από 10 ώρες από χθες το βράδυ, προκειμένου να υπάρξει συντονισμός των χωρών του Νότου.

Επίσης, συμμετείχε ενεργά αυτό το τετραήμερο στην Ολομέλεια αλλά και σε πολλές συσκέψεις στο περιθώριο της Συνόδου όχι μόνο με τις χώρες του Νότου αλλά και στις ευρύτερες διαβουλεύσεις με τους λεγόμενους φειδωλούς.

“Η Ευρώπη πρέπει να παραμείνει φιλόδοξη. Ας κλείσουμε απόψε μια συμφωνία”, έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter, o Κυριάκος Μητσοτάκης.

In yet another meeting, this time with Angela Merkel, @EmmanuelMacron, @GiuseppeConteIT, @sanchezcastejon and @antoniocostapm. Europe must remain ambitious. Let’s get a deal done tonight. #EUCO pic.twitter.com/YwzgYolOPE

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος