Νέα στοιχεία για τη διαδρομή των 3 εκ. ευρώ – Στ. Πέτσας : Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για Ν. Παππά (video)

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως αναφορικά με τις αποκαλύψεις Καλογρίτσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ το έμβασμα των τριών εκατ. ευρώ από τη CCC προς τον Καλογρίτσα έφτασε λίγα εικοσιτετράωρα πριν από το διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών.

Η εφημερίδα παρουσιάζει τη διαδρομή που έκαναν τα χρήματα από την κατασκευαστική εταιρεία μέχρι την υπογραφή της εικονικής σύμβασης προκειμένου να λάβει μέρος στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Στο μεταξύ, στο στόχαστρο της εισαγγελέως που μελετά τη μήνυση έχουν μπει τα ηλεκτρονικά μηνύματα μεταξύ εκπροσώπου του λιβανέζικου κολοσσού και της εταιρείας Καλογρίτσα, όπου γίνεται προσπάθεια εξεύρεσης λύσης ώστε να μην υπάρχει τραπεζικό αποτύπωμα των 3 εκατομμυρίων.

Για το θέμα έγιναν αναφορές στη Βουλή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις.

Μια αναφορά στον Αλέξη Τσίπρα στην τριτολογία του Κυριάκου Μητσοτάκη πυροδότησε σενάρια αναφορικά με τις προθέσεις της κυβέρνησης για την υπόθεση.

“Δεν θα μπω στον πειρασμό καθόλου, κύριε Πρόεδρε, σήμερα να μιλήσω για σκάνδαλα και σκανδαλολογία, διότι πολύ φοβάμαι ότι έστω και μία δικιά μου αποστροφή, θα μονοπωλήσει τη δημοσιότητα και δεν θα δώσουμε επαρκή δυνατότητα προβολής σε όλα όσα σημαντικά ειπώθηκαν σήμερα σε αυτήν την αίθουσα. Μην ανησυχείτε, θα υπάρχει πολύς χρόνος να ερωτηθείτε και να δώσετε εξηγήσεις για όλα αυτά τα οποία ακούμε. Εδώ θα είμαστε” υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση για “δήθεν αποκαλύψεις”.

“Η προσπάθειά σας, μέρες τώρα, πετώντας λάσπη με ξαναζεσταμένο φαγητό για δήθεν αποκαλύψεις προ τετραετίας, ένα πράγμα δείχνει: ότι φοβάστε να αναμετρηθείτε με την πραγματικότητα στην οικονομία και την κοινωνία, που είναι δικό σας δημιούργημα” είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Νωρίτερα ανοιχτό το ενδεχόμενο εξεταστικής επιτροπής για το Νίκο Παππά άφησε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

“Ζητούμε από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τοποθετηθεί και να μην υπεκφεύγει… Όσον αφορά στο νομικό σκέλος αυτό είναι θέμα που καταρχάς αφορά στη Δικαιοσύνη και μετά τις εξελίξεις στο επίπεδο της Δικαιοσύνης θα δούμε πως αυτό θα μεταφερθεί στη Βουλή” τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Προσέθεσε ότι “όλες οι επιλογές είναι ανοιχτές” ενώ, σε ερώτηση για το “εάν είναι ανοιχτές και για τον κ. Τσίπρα” απάντησε: “Ας μη βιαζόμαστε”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος