ΗΠΑ: Ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο στο Χιούστον με νεκρούς και τραυματίες (video)

Τουλάχιστον δύο είναι οι νεκροί από την ισχυρότατη έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα σε βιομηχανική αποθήκη στο Χιούστον του Τέξας, από την οποία προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο κτίριο, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές. Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της έκρηξης η οποία σημειώθηκε σε τοπικό εργοστάσιο κι έγινε αισθητή σε ακτίνα 22 χιλιομέτρων ενώ προκάλεσε ζημιές σε δεκάδες σπίτια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ατύχημα οφείλεται σε διαρροή αερίου.

Στο βίντεο που ακολουθεί το οποίο τραβήχτηκε από drone φαίνεται η εμβέλεια της έκρηξης. Αρκετά σπίτια στην περιοχή υπέστησαν ζημιές.

https://twitter.com/RT_com/status/1220685177866731520

Οι κάτοικοι που ξύπνησαν από το θόρυβο, αναφέραν ότι ένιωσαν δόνηση και είδαν κάτι που τους θυμισε κεραυνό, ενώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτήθηκε βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος που δείχνει τη στιγμή της έκρηξης, σαν μια μεγάλη λάμψη από απόσταση.  Από την ισχύ της, η κάμερα έπεσε από τη βάση της.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται το τμήμα του εργοστασίου της εταιρείας Watson Grinding and Manufacturing που εχει καταστραφεί ολοσχερώς και τα συντρίμμια που εχουν διασκορπιστεί σε απόσταση.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για το περιστατικό και δεν έχει γίνει γνωστό τι προκάλεσε την έκρηξη. Οι αρχές καλούν τους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή περιμετρικά.

Πηγή ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ