Η “εξομολόγηση” της Ιωάννας στο News Times (video)

Από το θάλαμο του νοσοκομείου, η Ιωάννα, η γυναίκα που δέχτηκε την εγκληματική επίθεση εναντίον της με βιτριόλι, και σημαδεύτηκε για πάντα, περιγράφει τα γεγονότα αλλά και τα συναισθήματά της, μέσω του δικηγόρου της, σε βρετανικό ειδησεογραφικό πόρταλ.

Με τίτλο: “Mια επίθεση με οξύ που συγκλόνισε την Ελλάδα” η News Times Daily News παρουσιάζει επί της ουσίας τα πρώτα λόγια της 34χρονης Ιωάννας από το νοσοκομείο τα οποία μεταφέρει ο δικηγόρος της.

Στην ερώτηση τι θυμάται από εκείνη την ημέρα, απαντά, πως ενώ περίμενε το ασανσέρ για να πάει στο γραφείο της, μια γυναίκα με μάσκα, χωρίς να ανοίξει το στόμα της, της πέταξε μία πολύ μεγάλη ποσότητα καυστικό υγρό. Και πως το μόνο που ένιωθε εκείνη τη στιγμή ήταν ανυπόφορος πόνος και κάψιμο. Λέει ότι δεν είχε δεχθεί ποτέ απειλές από κανέναν και ότι δεν μπορούσε να σκεφθεί ποιος της το έκανε αυτό, αφού δεν είχε προβλήματα με κανέναν.

Για την κατηγορούμενη διευκρινίζει πως δεν ήταν φίλη της, ήταν απλά μια γνωριμία που την είχε δει 5 ή 6 φορές στα σόσιαλ και για τον άνδρα “μήλον της έριδος”, πως δεν τον είχε δει ποτέ.
Στην ερώτηση ποιο μήνυμα θέλετε να στείλετε στην γυναίκα που σας επιτέθηκε, η Ιωάννα, απαντά: “Το μόνο πράγμα που θα ήθελα να μου πει είναι γιατί κατέστρεψε όλη τη ζωή”.

Τέλος ευχαριστεί όλους όσους της στέλνουν ευχές για ανάρρωση. Καθώς όπως λέει, παίρνει δύναμη κουράγιο και θάρρος να αντέξει όλα όσα της έχουν συμβεί.

Πηγή: ΕΡΤ
Ρεπορτάζ: Χαρά Γιαννοπούλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος