Έτσι θα είναι η πλατφόρμα για το κοινωνικό μέρισμα (video)

Ο φοροτεχνικός Γιώργος  Χριστόπουλος καλεσμένος στην “Πρώτη είδηση” της ΕΡΤ μας ξεναγεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα  για το κοινωνικό μέρισμα και αναλύει τα ζητήματα που ενδεχομένως θα προκύψουν κατά τη σύνταξη της αίτησης του κοινωνικού μερίσματος

Tα στοιχεία που πρέπει να βάλουν  οι ενδιαφερόμενοι είναι ο τραπεζικός λογαριασμός ΙΒΑΝ τηλέφωνο επικοινωνίας και τον ΑΜΚΑ. Ο φοροτεχνικός εξηγεί ότι  θα πρέπει να υπάρχει αντιστοιχία με τα στοιχεία Ε1 του 2016. Πως Μπορούν να μπουν τα προστατευμένα μέλη  Πώς θα μπει στην αίτηση ο φορολογούμενος που είναι φιλοξενούμενος. Πώς προτίθεται στο νοικοκυριό το εισόδημα του. Πώς επαληθεύεται.

Εξηγεί ακόμη πώς εμφανίζονται τα προστατευόμενα μέλη ανήλικα και  μέχρι 25 ετών.Πώς θα προστεθεί το εισόδημα τους στο οικογενειακό εισόδημα. Πώς θα πρέπει να προστεθούν τα άλλα εξαρτόμενα μέλη της οικογένεια.

Η περίπτωση διόρθωσης λάθους κατά τη σύνταξη της αίτησης.  Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις θα υποβάλλονται  στο www.Κoinonikomerisma.gr αμέσως μόλις η πλατφόρμα τεθεί σε διαθεσιμότητα χρήσης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος