Έτσι λειτουργεί η “βιομηχανία” των πάρτι στην Μύκονο – Διαρκείς έλεγχοι από την ΕΛΑΣ (video)

Την παρέμβαση του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη προκάλεσαν τα ιδιωτικά πάρτι στην Μύκονο, σε πολυτελείς βίλες, που γίνονται εν κρυπτώ χωρίς να τηρείται κανένα μέτρο προστασίας για τους συμμετέχοντες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “ert.gr” δεν είναι η πρώτη φορά που στο γνωστό νησί των Κυκλάδων επαύλεις μετατρέπονται σε prive-bar .

Τα προηγούμενα χρόνια οι λόγοι ήταν κυρίως φορολογικοί αφού οι διοργανωτές έβαζαν “μαύρα” όλα τα χρήματα στην τσέπη.

Φέτος τα κίνητρα έχουν σχέση και με την αποφυγή των ελέγχων λόγω της πανδημίας. Πίσω από τους πέτρινους τοίχους που περικλείουν τις επαύλεις κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πόσοι βρίσκονται μέσα στο σπίτι και βέβαια αν τηρούν τις σωστές αποστάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες ομάδες που ασχολούνται με τη διοργάνωση των prive πάρτι έχουν φτάσει στο νησί μεταφέροντας το know- how από την Ίμπιζα. Στο γνωστό νησί της Ισπανίας εφαρμόστηκε για πρώτη φορά η πρακτική των πάρτι σε βίλες.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η είσοδος είναι για “λίγους και εκλεχτούς” που είναι διατεθειμένοι να βάλουν “βαθιά” το χέρι στην τσέπη πληρώνοντας είσοδο από 150 έως 1000 ευρώ.

Οι προσκλήσεις είναι “επτασφράγιστο” μυστικό και οι προσκεκλημένοι μαθαίνουν τον τόπο μέσω sms ή viper λίγες μόνο ώρες πριν ξεκινήσει το γλέντι, το οποίο συνήθως τελειώνει την άλλη ημέρα το πρωί.

Ευνόητο είναι ότι οι παροχές είναι αντίστοιχες του αντιτίμου εισόδου.

Την τάση αυτή επιχειρεί να ανακόψει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης εξήγγειλε συστηματικούς ελέγχους σε ιδιωτικά πάρτι, κλαμπ, μπαρ και μπιτς μπαρ της Μυκόνου κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στο νησί.

«Θα γίνει ό,τι χρειάζεται ώστε να διατηρηθεί η Μύκονος σε συνθήκες υγειονομικής ασφάλειας, τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες. Παράλληλα, οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτύξει σχέδιο για την πάταξη της εγκληματικότητας και της ανομία”, τόνισε ο υπουργός , με αφορμή τη συγκρότηση της νέας αστυνομικής Υπηρεσίας και ειδικότερα Υποδιεύθυνσης στη Μύκονο, η οποία θα στελεχωθεί συνολικά με 120 νέους αστυνομικούς.

Σχετικά με το θέμα του κορονοϊού, ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι η Μύκονος παραμένει μεν ασφαλής, αλλά πρόσθεσε, πως οι κίνδυνοι ελλοχεύουν, σε καθημερινή βάση. Ανακοίνωσε, μάλιστα, ότι θα διενεργούνται συστηματικοί έλεγχοι της Αστυνομίας σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους διασκέδασης και συναθροίσεων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος