Εντός Νοεμβρίου κλείνουν όλα τα προαπαιτούμενα του υπ. Διοικ. Μεταρρύθμισης (video)

Για εξαιρετική συνάντηση και επιβράβευση της προσπάθειας του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης έκανε λόγο παράγοντας του υπουργείου μετά τις συνομιλίες της υπουργού Ολγας Γεροβασίλη με τους επικεφαλής των κλιμακίων, ενώ εντός του Νοεμβρίου αναμένεται να έχουν κλείσει όλα τα προαπαιτούμενα που σχετίζονται με το υπουργείο.Την προσεχή Δευτέρα θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή Κινητικότητας και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να λειτουργήσει η ηλεκτρονική πλατφόρμα, στην οποία θα αποτυπώνονται οι προσφερόμενες θέσεις για μετατάξεις και αποσπάσεις, καθώς 7 με 8 υπουργεία έχουν υποβάλει αιτήματα για κάλυψη περίπου 1.000 θέσεων.

Μεγάλη πρόοδος σημειώνεται και στις συζητήσεις για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό και για τη ρύθμιση των 120 δόσεων για χρέη σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία, ενώ αργότερα θα συζητηθούν και τα δημοσιονομικά.

Όσον αφορά τους μόνιμους γενικούς γραμματείς πενταετούς θητείας στα υπουργεία, οι θέσεις αυτές θα προκηρυχθούν τον Νοέμβριο. Η προκήρυξη θα είναι ανοικτή και μετά από την υποβολή των βιογραφικών θα υπάρξει και διαδικασία προφορικών συνεντεύξεων των ενδιαφερομένων.

Πηγή: Α’Πρόγραμμα, ΕΡΤ1, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος