Την Τρίτη -δημοσία δαπάνη- η κηδεία της Κικής Δημουλά (video)

Φτωχότερα είναι από χθες τα ελληνικά γράμματα, καθώς έφυγε από τη ζωή στα 89 της χρόνια η Κική Δημουλά, μια σπουδαία γυναίκα, μία μεγάλη ποιήτρια που κατάφερε με το έργο της να κερδίσει όχι μόνο την αναγνώριση αλλά και την αγάπη πολυάριθμων αναγνωστών κάθε ηλικίας, ακόμη και της πολύ νέας γενιάς. Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών στις 16:00 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία της Κικής Δημουλά, ενώ η κηδεία της θα γίνει δημοσία δαπάνη.

Παράκληση της οικογένειας της σπουδαίας ποιήτριας είναι αντί στεφάνων, όσοι το επιθυμούν να ενισχύσουν την Στέγη Γερόντων, Άγιος Νεκτάριος, Αγία Παρασκευή στον λογαριασμό Εθνική Τράπεζα: GR 6801 10 18 000000 180 5580 2856. Επίση τον Σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ.

Η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, σε συνεργασία με τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο και τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, ανακοινώνουν ότι η κηδεία της μεγάλης ποιήτριας Κικής Δημουλά θα γίνει δημοσία δαπάνη ως ελάχιστος φόρος τιμής, αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ.

«Η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού αποφάσισε ότι θα ακολουθήσει μια σειρά εκδηλώσεων για να τιμηθεί η μνήμη της και το έργο της», προσθέτει η ίδια ανακοίνωση.

“Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια της πολυβραβευμένης ποιήτριας και ακαδημαϊκού Κικής Δημουλά, που με δύναμη και ενέργεια εξέφρασε τις βαθύτερες υπαρξιακές αγωνίες του ανθρώπου. Το ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της” αναφέρει σε ανακοίνωσή του για τον θάνατο της Κικής Δημουλά.

Σχετική είδηση: Πέθανε η μεγάλη Ελληνίδα ποιήτρια Κική Δημουλά -Συλλυπητήρια μηνύματα (video)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος