Αποδοκιμάζει η κυβέρνηση τα ακραία ποδοσφαιρικά φαινόμενα

Στα γεγονότα της Τούμπας, αναφέρθηκε ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης το βράδυ της Κυριακής 11 Μαρτίου 2018 τονίζοντας ότι η Πολιτεία, σε συνεννόηση με την UEFA, είναι πανέτοιμη για να πάρει «δύσκολες αποφάσεις», αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, όπως και αυτό της διακοπής του πρωταθλήματος.

«Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας» έστειλε ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Οι εικόνες αυτές πληγώνουν πρώτα από όλα τους φίλους του ΠΑΟΚ και κατ’ επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου  συμπλήρωσε ο υφυπουργος Αθλητισμού.

Ο κ. Βασιλειάδης μίλησε για παράγοντες που μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους.

Δεν χρειάζεται συζήτηση, αλλά λήψη αυστηρών μέτρων, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, αναφορικά με τα χθεσινά γεγονότα στην Τούμπα, μιλώντας στον ρ/σ Πρακτορείο του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Οι σκηνές που είδαμε προσβάλλουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και κάνουν κακό στην ομάδα και στον κόσμο του ΠΑΟΚ», σημείωσε ο Π. Σκουρλέτης και υπογράμμισε: «Όποιος μπαίνει με περίστροφο στον αγωνιστικό χώρο, είναι προκλητικά απαράδεκτο, όπως και να το δει ο καθένας».

Εν αναμονή του επίσημου φύλλου αγώνα, για την τύχη του ντέρμπι της Τούμπας, στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα αναγράφεται ως σκορ την ώρα της διακοπής, το 1-0, αλλά και ως λόγος η εισβολή του Ιβάν Σαββίδη.

Διακοπή του αγώνα «λόγω εισβολής Σαββίδη» γράφει – σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες – ο διαιτητής στο φύλλο του αγώνα.

Ο αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ διεκόπη οριστικά για την 25η αγωνιστική της σουπερλιγκ, όταν στο 90’ εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο ο μεγαλομέτοχος του δικεφάλου του βορρά, Ιβάν Σαββίδης συνοδεία της ασφάλειάς του και διαμαρτυρόμενος προς τον διαιτητή, οι φωτογραφίες του οποίου με το πιστόλι έκαναν το γύρο του διαδικτύου.

Η ΑΕΚ επικαλέστηκε την ασφάλεια των ανθρώπων της και συνθήκες τρομοκρατίας στον αγωνιστικό χώρο, ως λόγους της άρνησής της να επιστρέψει στο γήπεδο.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

Σχετική είδηση: Βασιλειάδης: «Έτοιμοι να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος