Υπογράφηκε η σύμβαση για τη δημιουργία πολυτροπικού σταθμού μετεπιβίβασης στη Ν. Ελβετία

Εγκρίθηκε ομόφωνα στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΟΣΕΘ, το σχέδιο για τη δημιουργία πολυτροπικού σταθμού μετεπιβίβασης στο σταθμό της Ν. Ελβετίας του Μετρό Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα υπογράφηκε το σχέδιο Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης Α.Ε., με θέμα «Εκπόνηση μελετών για την υλοποίηση του έργου “Συνοδά υποστηρικτικά έργα του Σταθμού Νέας Ελβετίας του Μετρό Θεσσαλονίκης για την εξυπηρέτηση και μετεπιβίβαση των μετακινούμενων επιβατών”». Θα ακολουθήσει η έγκριση και από τα θεσμικά όργανα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η εκπόνηση των σπουδαίων και απαραίτητων μελετών αποτελεί βασική πρωτοβουλία και έργο του ΟΣΕΘ, γίνονται με ίδια μέσα αλλά με δαπάνες του και αφορούν σε έργα για τη δημιουργία πρότυπου πολυτροπικού Σταθμού Μετεπιβίβασης αστικής συγκοινωνίας στον τερματικό σταθμό της βασικής γραμμής μετρό ΝΕΑ ΕΛΒΕΤΙΑ, τη διάνοιξη της οδού Μιχ. Ψελλού από τον ανισόπεδο κόμβο με την οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών έως την οδό Παπαναστασίου και τη διαμόρφωση των εκατέρωθεν σε αυτή υφιστάμενων, ατελών σήμερα, κόμβων.

Πηγή ΟΣΕΘ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος