Ξεκινά σήμερα το Thessaloniki Street Food Festival

Η δημιουργική ομάδα του SoulFood Thessaloniki (Upnloud & Black Radio Berlin)  επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με το Thessaloniki Street Food Festival 2019! Τη μεγαλύτερη γιορτή Street Food και μουσικής στη Θεσσαλονίκη!

Για πρώτη φορά το Thessaloniki Street Food Festival μεγαλώνει, για 3 μέρες, την Παρασκεύη 17, το Σάββατο 18 & την Κυριακή Μαΐου, ο προαύλιος χώρος της Δ.Ε.Θ. μετατρέπεται σ’ ένα τεράστιο γευστικό πάρκο με επιλογές φαγητού απ’ όλο τον κόσμο, δύο μουσικά stages, τρία rest areas, kitchen lab και πολλές ακόμα εκπλήξεις!

Την Παρασκευή ανοίγουμε από τις 6 το απόγευμα μέχρι και τις 12 το βράδυ, ενώ, το Σαββατοκύριακο από τις  12 το μεσημέρι μέχρι και τις 12 το βράδυ, η Θεσσαλονίκη γεύεται και διασκεδάζει με το Thessaloniki Street Food Festival 2019!

Δημιουργούμε μια Τριήμερη γιορτή, ανοιχτή σε όλους!

Για 3 μέρες θα ζωντανέψει  ένα «γευστικό» χωριό με διαφορετικές κουζίνες και γεύσεις απ’ όλο τον κόσμο, θα δοκιμάσουμε για πρώτη φορά την εκλεκτή μπύρα ΝΥΜΦΗ με προέλευση από τη Θεσσαλονίκη και σήμα φυσικά τη Γοργόνα, masterclasses & workshops μαγειρικής με καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, food market, kids’ corner από την πιο δραστήρια ομάδα της πόλης, το KIDOT, και μουσική με συγκροτήματα και DJs στο live stage και ένα τριήμερο party με την πιο ανήσυχη μουσική ομάδα, τους Street Outdoors!

Έλα στο μεγαλύτερο Street Food Festival της χώρας και ανακάλυψε  νέες γεύσεις και κέρδισε την ευκαιρία να κερδίσεις φαγητό απο τα booths του Street Food Festival…μέχρι την ευκαιρία να βρεθείς στη Νάπολη!

Όλα αυτα θα τα πετύχεις δοκιμάζοντας τη τύχη σου μέσα απο παιχνίδια, workshops, διαγωνισμούς και πολλές ακόμα εκπλήξεις!

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος