Επιχείρηση απομάκρυνσης μονίμων κατασκευών (ομπρέλες, ξαπλώστρες, εξοπλισμοί κ.ά.) στον αιγιαλό πραγματοποίησαν σε τρία σημεία – μεταξύ Πολύχρονου, Χανιώτης και Πευκοχωρίου – συνεργεία του δήμου Κασσάνδρας με τη συνδρομή του οικείου αστυνομικού τμήματος.
Ο δήμος Κασσάνδρας αναφέρει σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι είχαν προηγηθεί αυτοψίες και διαπιστώσεις παραβάσεων για μόνιμες κατασκευές σε κοινόχρηστο χώρο, προσθέτοντας ότι οι κατασχεμένοι εξοπλισμοί δεν επιστρέφονται.
Υπογραμμίζει, δε, ότι οι έλεγχοι συνεχίζονται και θα ακολουθήσουν αντίστοιχες επεμβάσεις και σε άλλες περιοχές όπου καταγράφονται καταλήψεις του αιγιαλού.
Ο Δήμος καλεί όλους όσοι έχουν προχωρήσει σε παράνομη κατάληψη του αιγιαλού να προβούν άμεσα στην απομάκρυνση των εγκαταστάσεων, αποφεύγοντας τις προβλεπόμενες διοικητικές και ποινικές συνέπειες.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος