Βόρεια Ελλάδα: Πατέρας βίαζε τον 4χρονο γιο του με τη “συμμετοχή” της γιαγιάς

Μία ακόμα υπόθεση βιασμού παιδιού, αποκαλύφθηκε στη Βόρεια Ελλάδα. Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης προκαλούν οργή και φρίκη καθώς ο 38χρονος πατέρας, γιος ιερέα, κατηγορείται ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση τον γιο του, πριν καν συμπληρώσει τα 4 χρόνια του.

Παιδοψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί που έχουν δει το παιδί, έχουν αποφανθεί πως δε χωρούν αμφισβήτηση τα όσα φρικιαστικά αναφέρει με αποκορύφωμα ότι ο πατέρας βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του και ανάγκαζε το παιδί να τις παρακολουθεί στην τηλεόραση, παρουσία και της γιαγιάς του, δηλαδή της πρεσβειτέρας. Το παιδάκι φέρεται να είπε στους ειδικούς «δεν θέλω την κάμερα, γιατί τα “παιχνίδια” μας με τον μπαμπά τα βλέπαμε μετά στην τηλεόραση», αποκαλύπτοντας πως όσα γίνονταν, καταγράφονταν και σε βίντεο.

Οι περιγραφές του παιδιού συγκλονίζουν ενώ ο δικηγόρος της μητέρας κ. Γιάννης Μαρακάκης, μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε πως  o εφιάλτης του παιδιού ξεκίνησε κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, όταν ο πατέρας του, γιος ιερέα, πέρασε με τον 4χρονο μερικές ημέρες, καθώς είναι σε διάσταση με τη μητέρα.

Η ποινική δίωξη αφορά βιασμούς κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κάτω των 12 ετών, γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών και πορνογραφία. Σύμφωνα με τον κ. Μαρακάκη ερευνάται αν διακινούσαν το υλικό αυτό.

Ο πατέρας έχει μία πολύ καλή εργασία κι ένα πολύ καλό εισόδημα και είναι γιος ιερέα, ο οποίος δεν είναι στη ζωή.

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη με τις αποκαλύψεις του 4χρονου: «Βλέπαμε στην τηλεόραση τα “παιχνίδια” με τον μπαμπά και τη γιαγιά» – Έρευνες για διακίνηση υλικού

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος