Για μία ακόμη μία χρονιά, ο δήμος Νεάπολης – Συκεών στη Θεσσαλονίκη, γέμισε από μουσική και κόσμο, χάρις στη Βαλκανική Πλατεία 2023. Πλήθος πολιτών έδωσε το “παρών” στη μεγάλη γιορτή πολιτισμού, η οποία διοργανώθηκε και φέτος.
Ο κόσμος έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορες γεύσεις και να απολαύσει τις συναυλίες από μοναδικούς καλλιτέχνες, ενώ μη κερδοσκοπικές εθελοντικές, κοινωνικές και οικολογικές οργανώσεις αλλά και κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου, παρουσιάζουν τις δράσεις τους στους χώρους των περιπτέρων.
Ο Χρήστος Άψης, Χοροδιδάσκαλος του χορευτικού συγκροτήματος του Δήμου Νεάπολης-Συκεών, είπε ότι πρόκειται για ένα σταυροδρόμι πολιτισμών, έναν τόπο συνάντησής τους.
Ο Γιώργος Λυκεσάς, χοροδιδάσκαλος του χορευτικού συγκροτήματος Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Νεάπολης “Η Αγία Φωτεινή η Νεαπολίτις”, ανέφερε ότι αυτός ο θεσμός κρατάει εδώ και 25 χρόνια, με τη συμμετοχή χωρών από όλα τα Βαλκάνια, παρά τις δυσκολίες της πανδημίας το προηγούμενο διάστημα.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος