Τυμπανιστές για τις αποκριές στους καταρράκτες Εδέσσης 

Σε ένα μεγάλο προσκλητήριο για όλη την χώρα έχουν εξελιχθεί οι αποκριάτικες εκδηλώσεις και ουδείς θέλει να υστερήσει σε πρωτοτυπία και κέφι.

Σε αυτό το πνεύμα και οι νεαροί τυμπανιστές στην Έδεσσα, προσπαθούν να προσελκύσουν επισκέπτες από όλη την Μακεδονία, με τους ήχους των τυμπάνων τους, που ακούγονται σε απόσταση χιλιομέτρων.

Η Ελένη Λαζάρου, αντιδήμαρχος πολιτισμού Έδεσσας, αναφέρει ότι ένα γεμάτο δεκαήμερο εκδηλώσεων ξεκίνησε και κάθε ημέρα προσφέρει πλήθος δραστηριοτήτων, προκειμένου οι επισκέπτες να μην πλήξουν και να χορέψουν μέχρι τελικής πτώσεως.  Το Σάββατο οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με πολύ χορό, από την ομάδα βραζιλιάνικων κρουστών.  

Τυμπανιστές για τις αποκριές στους καταρράκτες Εδέσσης 

Οι έμπνευση ιδεών είναι μια υπόθεση που ερευνάται, αλλά αφορά τις φαεινές ιδέες. Οι υπόλοιπες σωρεύονται στο καλάθι της απορίας. Σε μια προσπάθεια να κερδίσουν τις εντυπώσεις οι διοργανωτές έχουν εντάξει τους τετράποδους φίλους σε μια ειδική καρναβαλική εκδήλωση για εκείνους που θέλουν να ντύσουν τα σκυλιά τους και να μοιραστούν μια ξεχωριστή διαδρομή στο πάρκο της πόλεως.  

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος