«Τσουχτερό» πρόστιμο των 500 ευρώ επιβλήθηκε σε πολίτη της Θεσσαλονίκης, όταν έγινε «τσακωτός», από τον ίδιο το δήμαρχο, Στέλιο Αγγελούδη να εναποθέτει ογκώδη αντικείμενα σε πεζοδρόμιο κεντρικών οδών στην καρδιά της πόλης.
Το γεγονός συνέβη το πρωί όταν ο δήμαρχος κατευθυνόμενος προς το Δημαρχείο, είδε πάνω στο πεζοδρόμιο της διασταύρωσης Τσιμισκή και Δ. Γούναρη μεγάλα αντικείμενα που προέκυψαν όπως φαίνεται από ανακαίνιση. Μεταξύ αυτών ήταν μπάζα, παντζούρια ακόμη και μία μπανιέρα.
Η κινητοποίηση των αρμοδίων υπηρεσιών του δήμου ήταν άμεση, προκειμένου να συλλεχθούν από την κεντρική οδό τα ογκώδη αντικείμενα, ενώ ταυτοποιήθηκε και ο πολίτης που τα εγκατέλειψε.
« Έχω επανειλημμένα τονίσει πως πράξεις που προσβάλουν και “λερώνουν” την εικόνα της πόλης δεν πρόκειται να γίνονται ανεκτές. Είναι υποχρέωσή μας να προστατέψουμε το δημόσιο χώρο, το μεγάλο μας σπίτι από κάποιους που επιμένουν να μη σέβονται την πόλη», δήλωσε για το περιστατικό ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης.
Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος