Τροιζηνία – αναδεικνύοντας τις ομορφιές της

Η Καλλονή Τροιζινίας, ένας παραθαλάσσιος οικισμός σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα,  απέναντι από τον Πόρο και σχεδόν δίπλα στην Επίδαυρο, περιμένει να τον ανακαλύψουν οι επισκέπτες.

Τροιζηνία – αναδεικνύοντας τις ομορφιές της

Ο συνδυασμός της θάλασσας με το πράσινο του βουνού καθιστούν τον τόπο μοναδικό. Ψαράδες, γεωργοί και κτηνοτρόφοι οι κάτοικοι βλέπουν να ανοίγονται νέες προοπτικές για τον τόπο τους.  

Όπως λέει ο Νίκος Λεβιδιώτης, κάτοικος της περιοχής για αλλού ξεκίνησε κι αλλού η ζωή τον πάει. Έπειτα από επτά και πλέον χρόνια εργαζόμενος σε κομμωτήριο αποφάσισε να επιστρέψει στην Καλλονή. Βρήκε την ηρεμία και ένα πανέμορφο περιβάλλον, που προσφέρει εκπλήξεις καθημερινά. Ασχολούμενος με την καλλιέργεια των ελιών ετοιμάζεται να συμπληρώσει το όνειρό του με ένα κατάστημα παροχής υπηρεσιών σε αυτό που έμαθε.

Εκείνο που λείπει σε μια εκτός κέντρου περιοχή είναι οι παρέες. Αν δεν έχεις χόμπι είναι δύσκολη η ζωή στην περιοχή. Ωστόσο, όπως λέει ο κ. Λεβιδιώτης υπάρχουν ακόμη νέοι και πολλοί περισσότεροι επιστρέφουν στον τόπο, προφανώς γιατί κατάλαβαν υπάρχουν ευκαιρίες μιας καλύτερης ζωής.  

Τροιζηνία – αναδεικνύοντας τις ομορφιές της

Κάθε είδους καταλύματα προσφέρουν στους επισκέπτες οικονομική διαμονή, καλό φαγητό και την γνωστή φιλοξενία, με δυνατότητες εξερευνήσεων στον φυσικό και αρχαίο πλούτο της περιοχής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος