Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκροί δύο νέοι σε τροχαίο κοντά στην Αριδαία

Δύο νέα παιδιά έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο που σημειώθηκε λίγο έξω από το χωριό Μηλιά, στην Πέλλα. Για άγνωστη αιτία μέχρι στιγμής, ο οδηγός του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε πρώτα σε περίφραξη και έπειτα σε κολώνα φωτισμού.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η πυροσβεστική που χρειάστηκε να τους απεγκλωβίσει. Τα τρία άτομα μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας Αριδαίας, εκεί όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος των δύο νέων επιβατών, 20 και 21 ετών, ενώ ο οδηγός μεταφέρθηκε πρώτα στο νοσοκομείο της Έδεσσας και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:

«Χθες (12 Μαρτίου 2024) και ώρα 22.10 περίπου στο 3ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κωνσταντίας – Εξαπλατάνου, I.X.E. όχημα που οδηγούσε 20χρονος ημεδαπός και επέβαιναν 2 ημεδαποί ηλικίας 20 και 21 ετών, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τσιμεντένια περίφραξη και σε μεταλλική κολόνα φωτισμού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 21χρονου και του 20χρονου που επέβαιναν στο όχημα και τον τραυματισμό του 20χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος