Το Thessaloniki Beer Festival επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στους χώρους της ΔΕΘ

Ο υπαίθριος χώρος της ΔΕΘ- Helexpo μετατρέπεται στο μεγαλύτερο beer garden της Ελλάδας από την Πέμπτη 1 έως και την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου! Το Thessaloniki Beer Festival έρχεται και φέτος, με την 5η ακόμα πιο εξελιγμένη, εκδοχή του προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία ποιοτικού ζύθου σε όλους τους λάτρεις της μπύρας!
Η ομάδα παραγωγής του festival έχει φροντίσει να σας περιμένουν περισσότερα από 24 Ζυθοποιεία από Ελλάδα κι εξωτερικό και παραπάνω από 60 ετικέτες μπύρας με κάθε είδος που μπορείτε να φανταστείτε! Επιπλέον, θα υπάρχουν 7 Street Food επιλογές με κλασσικές αλλά και ιδιαίτερες γεύσεις κατάλληλες για να συνοδεύσετε την μπύρα σας ανεξαρτήτως είδους.

Το Thessaloniki Beer Festival επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στους χώρους της ΔΕΘ

Η δημιουργική ομάδα του SoulFood Thessaloniki (Upnloud Black Radio Berlin), σε συνεργασία με την διεθνούς φήμης The Hoppy Pub με πολύ όρεξη και μεράκι δημιουργούν και φέτος το καλύτερο festival μπύρας, μέσα από καινοτομίες κι αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής του. Γι’ αυτό μην χάσετε την ευκαιρία να βιώσετε αυτή τη μοναδική κι ακαταμάχητη εμπειρία που χωρίς αμφιβολία προσθέτει μια σημαντική πνοή στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της πόλης.

Για 4 μέρες λοιπόν θα ζωντανέψει ένα «μεθυστικό» χωριό με εκατοντάδες είδη ζύθου, διαφορετικές κουζίνες και πολλή μουσική καθώς φέτος θα υπάρξει πλήρες μουσικό πρόγραμμα με σπουδαία ονόματα και local dj’ s! Μια από τις σημαντικότερες στιγμές του festival θα λάβει χώρα το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στο Live stage με τους Monophonics το σπουδαίο psychedelic soul και heavy funk band από το San Francisco της California. Μαζί τους ο ΤΑΦ Λάθος. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την Πέμπτη [1/9] τους Speakeasies Swing Band, την Παρασκευή [2/9] τους Βlend Μishkin and the Roots Evolution και την Κυριακή [4/9] τους Polkar & Kapten Band. Επίσης, θα υπάρχει το dj stage που θα παίζουν οι παραγωγοί του 105.5 Rock Πέμπτη και Παρασκευή από τις 17.00 έως τις 22.00 και το Σαββατοκύριακο από τις 12.00 έως τις 21.00.

Το Thessaloniki Beer Festival επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στους χώρους της ΔΕΘ

Το ΤBF 2022 θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλους τους απαραίτητους όρους που επιτάσσουν οι συνθήκες λόγω της πανδημίας. Επιβάλλεται φυσικά από όλους τους παρευρισκομένους η αυστηρή τήρηση των υφιστάμενων μέτρων την εποχή τέλεσης του Festival. O χώρος του φεστιβάλ θα είναι μεγάλος, όσο και πέρσι για να χωρούν οι επισκέπτες άνετα, ενώ ο αριθμός των rest areas θα παραμείνει ο ίδιος. Κάθε βράδυ θα πραγματοποιείται απολύμανση του χώρου.

Επιπλέον, θα υπάρχουν στις εισόδους, στα booth, στα stand και στα rest areas συσκευασίες απολύμανσης χεριών. Οι τουαλέτες θα απολυμαίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Πρώτη προτεραιότητα της διοργάνωσης είναι η ασφάλεια κι η υγεία όλων όσων θα βρίσκονται στο χώρο διεξαγωγής του. Το προσωπικό του Festival θα ενημερώνει το κοινό και θα συμβάλει στην ηρεμία και την τήρηση των μέτρων, έτοιμο να απαντήσει σε κάθε απορία. Το Thessaloniki Beer Festival επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στους χώρους της ΔΕΘ

Ώρες & Ημέρες λειτουργίας
Πέμπτη (1/9) & Παρασκευή (2/9): 17:00 – 00:00
Σάββατο (3/9) & Κυριακή (4/9): 12:00 – 00:00

Γενική Είσοδος: 3€ | Τετραήμερο Εισιτήριο: 10€
Ημερήσιο Εισιτήριο με συλλεκτικό tasting glass 135ml: 5€

Τετραήμερο Εισιτήριο με συλλεκτικό tasting glass 135ml: 15€

Το Thessaloniki Beer Festival επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στους χώρους της ΔΕΘ

Προπώληση – Διάθεση Εισιτηρίων:
E -Tickets: Αποκλειστικά από το Viva.gr στο παρακάτω Link: https://www.viva.gr/tickets/festival/thessaloniki-beer-festival-2022/

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος