Το χρονικό της χθεσινής επεισοδιακής ληστείας στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης

Στην ταυτοποίηση και σύλληψη δύο ατόμων ηλικίας 41 και 45 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία, προχώρησε η αστυνομία εξιχνιάζοντας τη ληστεία που σημειώθηκε χθες 01/07/22 το μεσημέρι σε επιχείρηση στην περιοχή της Ευκαρπίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, ο 41χρονος μπήκε σε κατάστημα της Ευκαρπίας και αφαίρεσε χρηματικό ποσό από ταμείο που βρισκόταν σε γραφείο της εταιρείας. Τον δράστη αντελήφθη ο 33χρονος ιδιοκτήτης ο οποίος με τη συνδρομή πελάτη τον ακινητοποίησαν.

Ο 41χρονος προσπάθησε να διαφύγει μπαίνοντας σε αυτοκίνητο, που εμφανίστηκε έξω από το κατάστημα, μαζί με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης ο οποίος τον συγκρατούσε. Ακολούθως, ο 45χρονος οδηγός ξεκίνησε το αυτοκίνητο ενώ ο 41χρονος τραυμάτισε ελαφρά με τη χρήση σωματικής βίας τον 33χρονο, ο οποίος στη συνέχεια εγκατέλειψε το αυτοκίνητο. Στην έρευνα των αρχών που ακολούθησε σε περιοχή των Διαβατών, εντοπίστηκαν και οι δύο εμπλεκόμενοι στην υπόθεση και συνελήφθησαν.

Πηγή ΓΑΔΘ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος