Το 8ο Ελληνικό Συνέδριο Ογκολογίας (8ο ΕΣΟ), με τίτλο «Ενεργή Συμμετοχή – Καθοριστική Συμβολή στην Πρόοδο», θα διεξαχθεί στις 6-9 Μαΐου 2026 στη Θεσσαλονίκη.
To συνέδριο διοργανώνεται από την Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ) και την Ελληνική Εταιρεία Aκτινοθεραπευτικής Ογκολογίας (ΕΕΑΟ), σε συνεργασία με την Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία, την Ελληνική Εταιρεία Γυναικολογικής Ογκολογίας, την Ελληνική Εταιρεία Παθολογικής Ανατομικής, την Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ογκολογίας, την Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία και τον Εθνικό Σύνδεσμο Νοσηλευτών Ελλάδος – Τομέα Νοσηλευτικής Ογκολογίας.
Η πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Έρευνας Καρκίνου, Ντίνα Μπόνιου και η διευθύντρια της ογκολογικής στο Θεαγένειο, Θάλεια Λάλλα μίλησαν στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Μέρα με Χρώμα» για θέματα αιχμής, που θα τεθούν στο συνέδριο Ογκολογίας.
Θα παρουσιαστούν τα πρόσφατα κλινικά οφέλη στις θεραπείες των ασθενών με καρκίνο, οι εύκολες προσβάσεις, που μπορούν να έχουν για θεραπευτικούς λόγους στα νοσοκομεία και τις κλινικές ενώ θα υπάρξουν και περισσότερες από 30 δορυφορικές ανακοινώσεις. Πάνω από 120 ομιλητές, πάνω από 100 σχολιαστές και προεδρεία υπογράφουν το τετραήμερο συνέδριο, το οποίο συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα του κλάδου της ιατρικής.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος