Τη διερεύνηση του θανάτου του 59χρονου λιμενεργάτη και την απόδοση ευθυνών ζητά το ΕΚΘ

Την άμεση διερεύνηση και απόδοση ευθυνών που οδήγησαν στο θάνατο του 59χρονου λιμενεργάτη στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης απαιτεί με ανακοίνωσή του το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. “Το εργατικό δυστύχημα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και ο θάνατος του 59 χρόνου εργαζόμενου, που παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των εργαζομένων που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της εργασίας τους, με τον αριθμό συνεχώς να μεγαλώνει και την πολιτεία να παρακολουθεί χωρίς την ουσιαστική επιβολή μέτρων στους χώρους εργασίας“, τονίζεται στην ανακοίνωση.

“Πάγια θέση του ΕΚΘ αποτελεί η λήψη αυστηρότερων και ουσιαστικότερων μέτρων από την πολιτεία στους χώρους εργασίας με καλύτερους και εξονυχιστικούς ελέγχους. Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του συναδέλφου που έχασε τη ζωή του στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης” καταλήγει η ανακοίνωση.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ