Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ καρέ η ληστεία σε κατάστημα καφέ στη Θεσσαλονίκη- Ο δράστης απειλεί με μαχαίρι και αρπάζει τα χρήματα

Ληστεία που έγινε πριν από ένα χρόνο σε κατάστημα αλυσίδας καφέ εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης. Σε βίντεο που εξασφάλισε το Εrtnews φαίνονται καρέ καρέ οι κινήσεις του δράστη που απειλεί με ένα μεγάλο μαχαίρι τον υπάλληλο και αρπάζει τα χρήματα.

Η δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης από τους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που εξιχνίασαν αυτή τη ληστεία που έγινε σε αλυσίδα καφέ πέρσι τον Ιανουάριο στην περιοχή της Ανάληψης.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που εξασφάλισε η ΕΡΤ, βασικός πρωταγωνιστής ένας 22χρονος Έλληνας κρατάει ένα μαχαίρι κρεοπωλείου, όπως φαίνεται από το μήκος του, με το οποίο απειλεί τον υπάλληλο και αρπάζει 1.000 ευρώ. Άλλοι δύο είναι οι κατηγορούμενοι, ο ένας 21χρονος αλβανικής καταγωγής και ένας 22χρονος Έλληνας, οι οποίοι κατηγορούνται ότι τον περίμεναν απ’ έξω.

Οι δράστες θα κληθούν με την τακτική διαδικασία στις ανακριτικές αρχές της Θεσσαλονίκης. Ο 22χρονος κατηγορούμενος πρωταγωνιστής είναι ήδη στις φυλακές, καθώς τον Μάιο του ίδιου χρόνου, δηλαδή του 2023 κατηγορείται ότι διέπραξε και άλλη ληστεία για την οποία συνελήφθη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος